Cadde Rabia Soytürk'ün fille pozları gündem oldu

Rabia Soytürk'ün fille pozları gündem oldu

10.01.2024 - 10:27 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk, Tayland tatilinden paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Rabia Soytürk filli pozlarıyla dikkat çekti ve sosyal medyada rekor beğeni aldı.

Rabia Soytürkün fille pozları gündem oldu

Sosyal medyada her geçen gün artan bir kitlesi olan Rabia Soytürk gelen kötü yorumların annesini üzdüğünü dile getirmişti;

Haberin Devamı

"ANNEM DAHA ÇOK ÜZÜLÜYOR"

“Kötü yorumlara bakıyorum, içimden cevap veriyorum. Evet, onlar saygısızlık yapıyorken benim yapmamam gerekiyor. Onlar düşüncelerini apaçık yüzüme vurabiliyorken ben onlara cevap verebileceğim bir iş yapmıyorum. Hem bu durumu hem de insanları oldukları gibi kabul ettim. O yüzden beni çok yıpratmıyor. Ben ve benim gibi tanınan insanların en çok üzüldüğü konu eminim ki aileleri. Ailemiz var, biz bir şeylere tahammül edebiliyoruz ama onlar kabullenemiyorlar. Annem daha çok üzülüyor ve bu da beni üzüyor, onun dışında sorun olmuyor.”

Rabia Soytürkün fille pozları gündem oldu

"UYKUSUZLUĞA DAYANAMAM"

Rabia Soytürk, “Nasıl bu kadar enerjik olabiliyorsun?” sorusuna şu yanıtı vermişti; “Uykumu aldığım zaman iyiyim. Benim için beslenmeden daha önemli bir şey varsa o da uyku. Açlığa, susuzluğa, sosyalleşmemeye günlerce dayanabilirim ama uykusuzluğa asla! Kendimi bildim bileli yastık, yorgan kenarıyla oynayarak uyurum. Hâlâ öyle.” 

Haberin Devamı

FİLLE MUHTEŞEM POZLAR

Rabia Soytürk, son zamanların en çok dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Ünlü oyuncu tatil için Tayland'a gitti.

Rabia Soytürkün fille pozları gündem oldu

BİNLERCE BEĞENİ

Ülkenin farklı bölgelerini gezen Soytürk, oranın halkıyla tanışıp sohbet edip, kültürlerini öğrenirken aynı zamanda yaz mevsiminin de keyfini çıkardı. Phuket’te doğal yaşam alanında fillerle vakit geçirip onlarla yüzen oyuncunun sosyal medya
hesabından yaptığı paylaşımlara binlerce beğeni yağdı.

Rabia Soytürkün fille pozları gündem oldu

"EN GÜZEL GÜNÜMDÜ"

Rabia Soytürk, o anları "En güzel günümdü" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Rabia Soytürkün fille pozları gündem oldu