Cadde Rojin Haspolat kaç yaşında, kimdir? Ozan Tufan ile nikah masasına oturan Rojin Haspolat biyografisi...

Rojin Haspolat kaç yaşında, kimdir? Ozan Tufan ile nikah masasına oturan Rojin Haspolat biyografisi...

31.03.2021 - 17:12 | Son Güncellenme:

Rojin Haspolat kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de forma giyen Ozan Tufan ile 2 yıldır birlikte olan Rojin Haspolat'la geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde nişanlanmıştı. Çift bu akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek törenle dünya evine girecek. Peki Rojin Haspolat kimdir, kaç yaşında? İşte Ozan Tufan'ın nişanlısı ve eşi olacak Rojin Haspolat hakkında merak edilenler...

Rojin Haspolat kaç yaşında, kimdir Ozan Tufan ile nikah masasına oturan Rojin Haspolat biyografisi...

Rojin Haspolat konusunda araştırmalar devam ediyor. Ozan Tufan ile geçtiğimiz yıl Eylül ayında nişanlanan Rojin Haspolat ile bu akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek organizasyon ile dünya evine girecek. Fenerbahçe'de forma giyen Milli yıldız Ozan Tufan'a geçtiğimiz günlerde kazanılan Norveç maçının ardından tebrik için arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Ozan'ı 31 Mart'ta düğünü var sözleri ile takılmıştı. Peki Rojin Haspolat kimdir?

Haberin Devamı

ROJİN HASPOLAT KİMDİR?

14 Eylül 1996 doğumlu olan Rojin Haspolat Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Ozan Tufan'la 2 yıldır birliktelik yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

Yaklaşık 2 senedir birliktelik yaşadıktan sonra, 28 Eylül 2020’de nişanlanan Ozan Tufan ve Rojin Haspolat çiftinin nişan kurdelesini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kesti. Törende sportif direktör Emre Belözoğlu da yer aldı. Ozan Tufan, menajeri Mirsad Türkcan ile Rojin Haspolat’ın önerisiyle evini Acarkent’ten Zekeriyaköy’e taşımıştı.

Ozan Tufan ile Rojin Haspolat, 31 Mart Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek törenle dünya evine girecek. Çiftin nikâh şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Emre Belözoğlu yapacak.