Cadde Rol mü yapıyor? Bahar Candan açıkladı

Rol mü yapıyor? Bahar Candan açıkladı

26.04.2022 - 10:24 | Son Güncellenme:

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, Barış Muslu’nun sunduğu, TV100’de yayınlanan 'Beyin Dedektifi' programında hayatının dönüm noktalarını ve travmalarını anlattı.

Rol mü yapıyor Bahar Candan açıkladı

Travmalarıyla ilgili soru üzerine “Benim travmam Lidyalıların parayı bulması. Artık insanlar parayla ruhlarını satmaya başladı” diyen Bahar Candan, hiç arkadaşı olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ BÖYLE"

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Candan, geçtiğimiz aylarda "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" mesajıyla gündem olmuştu.

"ÇOCUKLUĞUMDA N BERİ BÖYLE"

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomen, “Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suistimal etmelerine bile izin verdim. Ama onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Arkadaş ilanı verdiğimde, bana özgeçmiş yolladıklarında ‘Senin masan bile oluruz, biz eğiliriz, üzerimize çay koyarsın’ diyorlar. Benimle toplumda belli bir tanınmışlık elde ediyorlar. Takipçi sayıları artıyor, para kazanıyor ve sonra benden gidiyorlar. Bu çocukluğumdan beri böyle. Beni en çok yaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Babam benim arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. O yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"KİMSE BENİ NUR YERLİTAŞ KADAR SEVMEDİ"

En yakın arkadaşının merhum modacı Nur Yerlitaş olduğunu dile getiren Candan, “Onu çok özlüyorum. Öldükten sonra çok yalnız kaldım. Kimse beni onun kadar sevmedi” diyerek ağladı.

Rol mü yapıyor Bahar Candan açıkladı

BAHAR CANDAN GERÇEK Mİ?

İlginç açıklamalarıyla magazin gündemine gelen Bahar Candan, “Rol mü yapıyorsunuz?” sorusunu şu yanıtı verdi:

Sesim gerçek, değiştirmiyorum. Zaten rol de yapıyorsanız bir süre sonra ona dönüşüyorsunuz. 'Sen geçmişte de böyle biri miydin?' demek, kilo verdikten sonra zayıflayan birine 'Sen ezelden beri zayıf mıydın?' demekle aynı. Her şey değişim ve dönüşüm içerisinde.

24 yaşındaki sosyal medya ünlüsü, "Tabii ki Bahar Candan bu değildi. Bahar Candan bir noktada başladı. Lügatıma farklı kelimeler ekledim, mimiklerim değişmiş olabilir. İzlediğiniz Bahar Candan videolarında ilk bir sene gerçek, son bir sene kazanılmış, öğrenilmiş ve dönüştürülmüş Bahar Candan. Bundan beş sene sonra izleyeceğiniz Bahar Candan daha dönüştürülmüş olacak" dedi.