Cadde Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun!

Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun!

16.12.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide samimi anlar yaşadıkları iddia edilen ikiliden Khayrova'nın eski eşi; ünlü aktörü uyardığı bir açıklama yaptı.

Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Daha önce üç kez evlilik yapan 61 yaşındaki Cruise'un, önde gelen bir Rus milletvekilinin kızı ve elmas ticareti yapan bir oligarkın eski eşi olan 36 yaşındaki sosyetik Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Daily Mail'e konuşan bir kaynak; Londra Mayfair'deki bir partide öpüştüğünü iddia ettiği ikiliyle ilgili, "Bir ilişkileri olduğu çok belliydi. Tom, Elsina'ya aşıkmış gibi görünüyordu" diyerek şöyle devam etti:

Tom çok arkadaş canlısıydı, sürekli fotoğraf çektirmesi isteniyordu ve o bu istekleri kibarca reddediyordu. Sonunda partideki DJ, Tom'un fotoğraf çekilmesini istemediğini Rusça olarak anons etmek zorunda kaldı. Tom, gecenin büyük bir kısmını Elsina ile dans ederek geçirdi. Ancak bir noktada bir grup kadının ortasında kendi oradan oraya atarak eğlendiğini de gördüm. Tom ile Elsina, partiden erken saatte birlikte ayrıldı.

Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun

ESKİ EŞİ KONUŞTU!

İngiliz vatandaşı olan eski model Elsina Khayrova, daha önce Surrey'de 22 milyon sterlinlik bir malikaneyi ve Londra'da 18 milyon sterlin değerinde birkaç evi paylaştığı Rus iş insanı Dmitry Tsetkov ile evliydi.

Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun

Tsetkov, Daily Mail'e eski eşi Elsina Khayrova hakkında açıklama yaptı. "Tom Cruise ya da bir başkası, birlikte olduğu kişi her kimse Elsina'nın hayattaki güzel şeylerden hoşlandığını, pahalı ve lüks zevkleri olduğunu bilmeli" dedi ve ekledi:

Tom gözlerini ve cüzdanını açık tutmalı!

Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun

"BOŞANMAMIZ 200 MİLYON DOLARA MÂL OLDU"

Haberin Devamı

İş insanı, eski eşi adına mutlu olduğunu ve ona her şeyin en iyisini dilediğini söyleyerek; 'tercih ettikleri iletişim yönteminin avukatları aracılığıyla' olduğu için yeni aşkı hakkında Khayrova ile konuşmadığını sözlerine ekledi.

Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun

"Elsina daha 36 yaşında, çok güzel, finansal olarak bağımsız ve hayatı seviyor. Hiçbir zaman büyük bir Tom Cruise hayranı olmamıştı, ama eminim bu durum değişmiştir" diyen Dmitry, üç yıl süren boşanma davasının kendisine yaklaşık 200 milyon dolara mâl olduğunu ve eşine ödeme yapmak için bazı varlıklarını satmak zorunda kaldığını da açıkladı.