Cadde Russel Crowe bambaşka biri oldu! 'Anında 20 yaş daha genç'

Russel Crowe bambaşka biri oldu! 'Anında 20 yaş daha genç'

21.02.2024 - 17:11 | Son Güncellenme:

Oscar heykelciğini kaldırdığı 'Gladiator' (Gladyatör) filminde fit haliyle dikkat çeken Russell Crowe, son yıllarda tamamen farklı bir görünüme bürünmüştü. Kilo alan ve sakallarını uzatan 59 yaşındaki aktör, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Russel Crowe bambaşka biri oldu Anında 20 yaş daha genç

2000 yapımı Gladyatör ile 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazanan Russell Crowe, oyunculuk kariyeri dışında fiziksel görünümündeki büyük değişimle de gündeme geliyordu. Yeni Zelandalı oyuncu, bu kez hayranlarının karşısına bir sürprizle çıktı.

Haberin Devamı

Sydney'de yaşayan Russell Crowe, son haliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Beş yıldır uzattığı sakallarına veda eden dünyaca ünlü aktör, X hesabından fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

Russel Crowe bambaşka biri oldu Anında 20 yaş daha genç

"AKTÖR HAZIRLANIYOR"

Yaşlı ve yorgun görüntüsüyle eski günlerini aratan Crowe, sakalsız haliyle adeta bambaşka biri oldu. "Aktör hazırlanıyor. 2019'dan beri ilk tıraş" mesajını yazan 59 yaşındaki oyuncuya, takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı.

Russel Crowe bambaşka biri oldu Anında 20 yaş daha genç

"ARTIK ZAMANI GELMİŞTİ"

Ödüllü aktör; "Vay be, 20 yaş daha genç görünüyorsun!", "Bütün o saçların/sakalların arkasında saklanan güzel bir yüzün var", "Müthiş bir aktörsün", "Anında 20 yaş daha genç", "Artık zamanı gelmişti," "Tekrar hoş geldin güzel yüz", "Harika görünüyorsun" ve "Yakışıklı yüzünü saklamamalısın" şeklindeki övgü dolu yorumlar aldı.

Russel Crowe bambaşka biri oldu Anında 20 yaş daha genç

Haberin Devamı

"AYNANIN KARŞISINDA 'BU DA KİM?' DİYORSUNUZ"

Temmuz 2023'te yaptığı açıklamada yaşlanmaktan bahseden Hollywood yıldızı, "Aynanın karşısına geçip, 'Bu da kim böyle?' diye soruyorsunuz. Şu anda o dönemdeyim" ifadelerini kullanmıştı.

Emeklilik konusunda ise rol modeli Ridley Scott'ı örnek veren Crowe, "Hâlâ yeni şeyler keşfediyor. Ya öyle olacak ya da duracağım ve bir daha benden haber alamayacaksınız. Henüz karar vermedim" şeklinde konuşmuştu.