Cadde Sarah Jessica Parker'dan Türkçe cevap

Sarah Jessica Parker'dan Türkçe cevap

30.07.2022 - 08:38 | Son Güncellenme:

Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, İstanbul'a geldi. Son olarak 'Sex And The City'nin devamı olan 'And Just Like That' dizisinde boy gösteren oyuncu, Karaköy’de bir mekândan çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularına gülümseyen oyuncu, verdiği Türkçe yanıtla şaşırttı.

Sarah Jessica Parkerdan Türkçe cevap

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
 'Sex And The City’nin devam halkası olan 'And Just Like That' adlı yapımda rol alan, Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi Amerikalı dünyaca ünlü yıldızı Sarah Jessica Parker, Türkiye'ye geldi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Karaköy Lokantası çıkışı görüntülendi.

Haberin Devamı

Sessiz sedasız İstanbul’a gelen 57 yaşındaki ünlü oyuncuyu mekanın içindekiler tanımakta güçlük çekti. Çıkışta görüntü vermemek için Vito aracı mekanın kapısına yanaştıran arkadaşları, basının görüntü almasını engellemek için adeta Parker’in önünde siper oldu.

Sarah Jessica Parkerdan Türkçe cevap

TÜRK MUTFAĞI'NA HAYRAN KALMIŞ

Muhabirlerin “Türkiye’ye hoş geldiniz. Tatil için mi yoksa bir proje için mi buradasınız?” sorusuna, Parker gülümseyerek; “Çok sağ ol” şeklinde Türkçe yanıt verdi.

 Televizyon, sinema ve tiyatro oyunculuğu yapmış olan sanatçı oynadığı 'Sex and the City' adlı dizi ile dünya çapında üne kavuşan Parker, bolca Türk mezesi ve yemeklerini denemiş. Tatları çok beğenen Parker, Türk mutfağına hayran kalmış.