Cadde Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu

28.02.2021 - 21:08 | Son Güncellenme:

Savaşçı 99. bölümde sezon finali yapmıştı. Sevilen dizi 100. yeni bölüm ile 5. sezondan devam edecek. Tamer Karadağlı ve Ekin Mert Daymaz gibi yeni isimlerle sezona başlaması beklenen dizinin 5. sezon fragmanları da yayımlandı. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu

Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Başarılı oyuncu kadrosuyla, heyecan yaratan olay örgüsü ile FOX TV'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Savaşçı için geri sayım başladı. Dizinin 5. sezon 3. fragmanı da paylaşıldı. Peki, Savaşçı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

FOX ekranlarında severek izlenen Savaşçı dizisi 99. bölümün ardından serüvenine ara vermişti. Dizinin yeni oyuncu kadrosuyla çekimleri başlamış ve ardından da 5. yeni sezon fragmanları üst üste yayımlanmıştı. Heyecanla beklenen Savaşçı dizisinin hangi tarihte başlayacağı henüz açıklanmış değil ancak yakın zaman içerisinde kaldığı yerden FOX TV'de devam edecek.

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor Savaşçı dizisi oyuncuları ve konusu

SAVAŞÇI OYUNCULARI KİM?

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Serenay Aktaş, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken, Zerrin Sümer.

Haberin Devamı

SAVAŞI KONUSU

Savaşçı’da dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi anlatılacak.