Cadde Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Savaşçı dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?

Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Savaşçı dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?

24.04.2021 - 18:22 | Son Güncellenme:

Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 5. sezonu ile 10 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisi bu akşam 5. sezon 3. bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin takipçileri yeni sezon ile birlikte kadroya dahil olan oyuncu ve karakterlerin yanı sıra dizinin çekimlerinin nerede yapıldığını da merak ediyor. İşte Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!

Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Savaşçı dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor

Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 5. sezon 3. bölüm ile ekrana gelecek olan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi, Albay Oktay Göktürk'ü kurtarmak için operasyonlarına devam edecek. 5. sezon ile birlikte kadroya yeni dahil olan isimler ve karakterleri araştırmaya devam eden izleyiciler araştırmalarına devam ediyor. Peki Savaşçı dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte Savaşçı dizisinin çekimlerinin yapıldığı il...

Haberin Devamı

SAVAŞÇI DİZİSİ KONUSU

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

“Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Sarp Levendoğlu-Yüzbaşı Haydar Bozkurt

Murat Serezli-Albay Halil İbrahim Kopuz

Tamer Karadağlı-Albay Oktay Göktürk

Ekin Mert Daymaz-Astsubay Çavuş Görkem İlbeyli

Erkan Meriç-Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı

Anıl Tetik-Astsubay Çavuş Savaş Çiğiltepe

Ali Tarık Fındık-Astsubay Üstçavuş İlyas

Serkan Kuru-Astsubay Başçavuş Ali Çekiç

Serenay AktaTeğmen Selcen Efe

Serhat Nalbantoğlu-Tümgeneral Ahmet Kutalmış

Ediz Hun-Emekli Albay Gündüz Göktürk

Alp Öyken-Mehmet Arif Kırlangıç

Haberin Devamı

Zerrin Sümer-Akkız Bozkurt

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi, dizinin konusunu en iyi şekilde işlemek için Doğu Anadolu Bölgesi'nde çekilmek istenmiş. Ancak bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor. Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi gerektiği için geniş dağlık alanlara ihtiyaç duyuluyor. Geniş alan konusunda beklentiyi karşılayan Konya ise diziye ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor. Eskişehir ve Konya arasında yapılan çekimler için iki şehre de büyük set platoları kurularak çekim sağlanıyor.