Cadde Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare

Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare

19.10.2022 - 09:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturan Seda Sayan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Birlikte sık sık seyahat eden ünlü çift, son olarak tekne tatiline çıktı. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikiliden Ökten, teknede eşiyle verdiği pozu yayınladı. Sayan da Ökten'in bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.

Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare

Şarkıcı Seda Sayan (59), 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış, 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlenmişti. Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

Ünlü ismin gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzası taşımıştı. Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.

Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare

OĞULCAN ENGİN NİKAHA KATILMADI

Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in nikâh töreninde olmaması dikkat çekmişti. İddialara göre; 32 yaşındaki işletmeci, duruma tepki göstermişti. Seda Sayan’ın oğlunu yanında görmek istemesine rağmen Oğulcan Engin düğüne katılmamıştı.

DEDİKODULARIN ARDINDAN İLK PAYLAŞIM

Araları bozuk olduğu iddia edilen anne-oğul konuyla ilgili sessizliklerini korurken; Oğulcan Engin'den beklenmedik bir hamle gelmişti. Engin, küs olduğu ileri sürülen annesi Seda Sayan ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamış ve 'Anneler Günü' temalı gönderisiyle haklarında çıkan söylentileri yalanlamıştı.

Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı da daha sonra 'evliliğine karşı çıktığı' söylenen oğluyla kamera karşına geçmiş, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflarına; "Gözümün nuru, oğlum" notunu yazmıştı.

"ÇAĞLAR'IN HER SAHNESİNE GİDİYORUM"

Evliliğin tadını çıkaran ve mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen Seda Sayan ile Çağlar Ökten, geçtiğimiz ay Harbiye'deki Adamlar konseri öncesi muhabirlerle sohbet etmişti.

Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare

Sayan "Merhaba arkadaşlar, sizi gördük iyi olduk. Bizler iyiyiz, benim işlerim, Çağlar'ın sahneleri oluyor. Ben de gidiyorum her sahnesine, doyasıya eğlenip kurtlarımı döküyorum. Çağların sesine de, sahnesine de bayılıyorum ben. Kendim bu aralar sahne almıyorum. Sadece eşimin sahnesini izlemek, onu dinlemek için konser işi almıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

"KALBİM" NOTUYLA PAYLAŞTI

Birlikte sık sık seyahat eden çift, birkaç gün önce kısa bir tekne tatili yaptı. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikiliden Çağlar Ökten, eşiyle pozunu yayınladı. Sayan ile tekne pozunu "Kalbim" diyerek paylaşan ünlü şarkıcıya binlerce beğeni ve yorum geldi. Kendisinden yaşça küçük eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Seda Sayan ise Ökten'e "Aşk" diye yorum yaptı.

Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare