Cadde Seda Sayan'dan Çağlar Ötken'e: Sevgilim!

Seda Sayan'dan Çağlar Ötken'e: Sevgilim!

18.07.2023 - 14:32 | Son Güncellenme:

Kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan şarkıcı Seda Sayan (60), eşiyle yeni pozlarını paylaştı.

Seda Sayandan Çağlar Ötkene: Sevgilim

Müzisyen Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de sürpriz şekilde dünyaevine giren Seda Sayan, 3.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından eşiyle yeni fotoğraflarını yayınladı.

Haberin Devamı

Amerika tatillerinde çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan şarkıcı, Instagram paylaşımına "Sevgilim" notunu yazdı.

Seda Sayandan Çağlar Ötkene: Sevgilim

İkilinin 30 binden fazla beğeni alan gönderisi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"CEVAP HAKKI VERMEM!"

Geçtiğimiz aylarda Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun bir gece kulübünde bir kadınla çıkan samimi görüntüleriyle ilgili konuşan Seda Sayan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum, çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler, bazı fotoğraflar çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'Dinliyorum' dediyse doğrudur. Bize gelirsek de eşim bensiz kulübe gidemez, ben de onsuz gidemem. Çağlar 'Bu gece kulübe gideceğim' derse, 'Ben de geleceğim' derim. O erkek grubuyla gidiyorsa, ben kadın grubuyla gidiyorsam da bir şey olduğunda Çağlar'a cevap hakkı vermem. Çağlar da bunu biliyor. Böyle şeylerle bana gelinmemeli. Benim üzülmeme meydan vermemeli. Ben üzülmemeliyim, ben de onu üzmemeliyim. Bunun konusu bile insanı irite ediyor.