Cadde Seda Sayan'dan yeni estetik! Yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte ettirdi

Seda Sayan'dan yeni estetik! Yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte ettirdi

05.01.2024 - 16:59 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, yüzünün ve dekolte bölgesinin daha genç görünmesi için bir kez daha çareyi estetik yaptırmakta buldu. Bu sefer sünnet derisi ile gençleşmek isteyen Sayan, estetik yaptırdığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Seda Sayan, daha önce 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirmiş ve burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de 'dudak liftingi' yaptırmıştı.

Haberin Devamı

Bunlarla da yetinmeyen Sayan, geçtiğimiz yıl bacakları için estetik ameliyat geçirmişti. Son zamanlarda zayıflayan ve bacakları 38 cm incelen ünlü isim, 'Barbie Bebek' uygulaması yaptırmıştı.

Seda Sayandan yeni estetik Yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte ettirdi

ESTETİK YAPTIRDIĞI ANLARI PAYLAŞTI

61 yaşındaki şarkıcı, bugün bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı.

Seda Sayandan yeni estetik Yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte ettirdi

Daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettiren şarkıcı, o anları 3.5 milyon takipçisi olan Instagram hesabının hikayeler bölümünden de yayınladı.

Seda Sayandan yeni estetik Yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte ettirdi

"İKİNCİ KEZ SÜNNET DERİSİ ENJEKTE ETTİK"

Hayranlarıyla paylaştığı videosunda "Benim kadar uslu bir hasta yok. Hiç şımarıklık yapmıyorum. Geçen sefer de sünnet derisi enjekte etmiştik, bu ikinci oldu" diyen Sayan'ın doktoru, yapılan işlemleri şu şekilde açıkladı:

Seda Sayan'ın dekolte bölgesinde 3-4 yaşlarından beri olan bir yanık izi vardı. Bu uygulamayı ilk yaptığımızda hem o iz hafifledi, hem de bir yaşlanma karşıtı etki yarattık. O yüzden ikinci kez aynı uygulamayı yaptık. Bir de Seda'nın çok rahatsız olduğu dudak üstü ve dudak kenarlarına çalıştık.