Cadde Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'

Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'

20.02.2024 - 10:01 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen isimlerinden olan Selen Soyder, aldığı acı haberler büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kötü haber veren Selen Soyder, annesi Behice Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Selen Soyderin anne acısı Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı

2007 yılında katıldığı güzellik yarışması ile tüm dikkatleri üzerine çeken Selen Soyder de podyumlardan ekranlara transfer olan isimlerden oldu. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Selen Soyder cephesinden acı haber geldi.

Haberin Devamı

8 yıldır hastalık ile mücadele eden Soyder'in annesi Behice Yazıcı hayatını kaybetti. Behice Yazıcı'nın vefatı ünlü oyuncu Soyder'i adeta yıkıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Selen Soyder, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"BENİ VE BABAMI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI"

Annem Behice Yazıcı, beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı. 8 yıllık zorlu bir mücadelenin sonunda tüm sevdiklerinin ve onu sevenlerin başı sağ olsun... Cenaze, 20.02.2024 Salı günü öğle namazına müteakip Alsancak Hocazade Camii'nden kıldırılacak olup, Çeşme Çakabay Kabristanı'na defnedilecektir.

Selen Soyderin anne acısı Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı

SELEN SOYDER KİMDİR?

İzmir, Alsancak'ta dünyaya gelen Selen Soyder, Yanya göçmeni bir ailenin tek çocuğu olarak 26 Aralık 1986 yılında dünyaya gelmiştir. İlkokul ve liseyi Izmir'de bitiren Soyder, lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde tamamlamıştır.

Selen Soyderin anne acısı Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı

'Miss Model of Turkey' yarışmasında 2006 yılında Türkiye'nin en iyi modeli seçilen güzel oyuncu, Miss Bikini of The Universe' yarışmasında ise Çin'de düzenlenen yarışmada Türkiye'yi temsil ederek 1. seçildi.

Haberin Devamı

2007 yılında ise (Miss Turkey) Türkiye Güzellik Yarışmasında Türkiye Güzeli seçildi.

Selen Soyderin anne acısı Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı

Ardından 2007 yılında Vakko'nun modelliğini yapan Soyder, daha sonra dil eğitimi için Kanada'ya gidip 2009 yılında Türkiye'ye dönmüştür. Babasının isteği üzerine spikerlik kursuna yazılan başarılı oyuncu Selen Soyder, Star TV Ana Haber'de staj yapmaya başlamıştır. Kısa bir süre Star Tv'de spikerlik yapan sunucu, Kapadokya'da çekilen Yer Gök Aşk dizisi kadrosunda yer almaya başladı.

'Lale Devri' dizisiyle çıkış yakalan Selen Soyder'in kendi adına bir dergi çıkarıldı. 'Selenist' adlı dergiyle adına ilk dergi açılan insan olarak tarihe geçen güzel oyuncu Soyder, birçok dizi ve filmde de rol aldı.