Cadde Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldız'dan yanıt

Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldız'dan yanıt

09.05.2023 - 18:38 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses ile iki yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran Ayşegül Yıldız'ın, 'Survivor' yarışması ile ünlenen Semih Öztürk'le aşk yaşadığı iddia edildi. Yıldız, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla yanıt verdi.

Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldızdan yanıt

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız, 2011'de dünyaevine girmiş, kızları Elif Ada'yı evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. Ünlü çift, Elif Ada henüz bebekkken 2013'te boşanmaya karar vermişti.

Haberin Devamı

''SEMİH ÖZTÜRK ARKADAŞIMIZ''

Ayşegül Yıldız'ın adı, geçtiğimiz aylarda Kurretülayn Matur'la boşanan Semih Öztürk'le aşk dedikodularına karıştı. Bir eğlence mekanında gazetecilerin kendisine yönelttiği aşk soruları üzerine, Semih Öztürk'ü tanımadığını söyleyen Yıldız, birkaç saat sonra ise mekandan çıkarken Öztürk'ü tanıdığını, 'Kutsal Damacana' filminin galasında karşılaştıklarını söyledi. İlk başta tanımadığını söylediği Semih Öztürk için ''Bursalı olur kendisi, arkadaşımız'' açıklamasını yaptı.

Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldızdan yanıt

''SEMİH'İN ONA YÜRÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUM''

Ayşegül Yıldız'ın bu sözleri sonrası, 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali de, ''Semih'le beraber en az 10 kere oturduğunu biliyorum ben. Semih'in ona yürüdüğünü de biliyorum. Bu hanımefendi yalan söylüyor, bana dava da açabilirsin'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldızdan yanıt

''SİZE RAPOR MU VERECEĞİM?''

Tüm bunların ardından, Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Yıldız, hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi:

Bilip bilmeden, kafanızdan uydurduklarınızla insanı konuştuğuna pişman ediyorsunuz. Doğma büyüme Bursalıyım. O 'işadamı' diye bahsettiğiniz insanların hepsi ya çocukluk ya da okul arkadaşım. Ayrıca sevgilim de olabilir. Neyi sorguluyorsunuz anlamadım. Size rapor mu vereceğim hayatımla ilgili? Bahsettiğiniz yer İbrahim Bey'in de katıldığı, Şafak Sezer'in film galasından hemen sonra. Elinizde benim Semih'le samimi fotoğrafım varmış, niye paylaşmadınız?

Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldızdan yanıt