Cadde 'Seni Çok Bekledim' dizisine yeni oyuncu

'Seni Çok Bekledim' dizisine yeni oyuncu

04.03.2021 - 18:37 | Son Güncellenme:

Star TV'de yayınlanan 'Seni Çok Bekledim'in kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Diziye Hande Oktan, ‘Savcı Pınar’ rolü ile dahil olacak.

Seni Çok Bekledim dizisine yeni oyuncu

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı 'Seni Çok Bekledim' dizisi, cuma akşamları Star TV'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı dizinin 5 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne sürpriz bir isim dahil olacak. 

Haberin Devamı

Oyuncu Hande Oktan, ‘Savcı Pınar’ rolü ile 'Seni Çok Bekledim'de ekranlara gelecek.

‘Demir Leblebi’ lakaplı ‘Savcı Pınar’, son derece güçlü karakterde, zeki, ciddi ve sert üslubuyla güzel bir kadın. Zahide’nin şüpheli ölümüyle ilgili gelişen süreçte Cemal’in bir şeyler gizlediğini anlayarak , Kadir’le de iş birliği halinde olacak. Cinayetin üzerine giderek sır perdesini aralamaya çalışacak.

Seni Çok Bekledim dizisine yeni oyuncu

Kadrosunda Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi isimlerin yer aldığı 'Seni Çok Bekledim', yarın akşam 6. bölümüyle ekranlarda olacak.