Cadde Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler ve konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler ve konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

05.03.2021 - 19:34 | Son Güncellenme:

Seni Çok Bekledim dizisi kısa bir süre önce izleyicilerle buluşmaya başladı. Şahin Altuğ'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı Seni Çok Bekledim 'in konusu ve oyuncuları merak konusu. Peki Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler?

Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler ve konusu nedir Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda hangi isimler var

Seni Çok Bekledim her hafta cuma akşamı ekranlara geliyor. İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizinin yapımcılığını ise Skala Yapım ve DNZ Film gerçekleştiriyor. İzleyiciler oyuncu kadrosu ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyor. Peki Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Haberin Devamı

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCULARI KİMLER?

Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU NEDİR?

Hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir (Özcan Deniz) ve aşka inanmayan Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) masal tadındaki aşkını ekrana getirecek olan ‘Seni Çok Bekledim’, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.