Cadde 'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum'

'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum'

26.01.2024 - 09:42 | Son Güncellenme:

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Sema Şimşek, 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile dünyaevine girmişti. Ocak 2008'de Rüzgar adında bir oğulalrı dünyaya gelen ikili, Şubat 2012'de boşanmıştı. Sema Şimşek, oğlunun yeni yaşını kutladı.

Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum

1994 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Sema Şimşek, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde hatat verdiği 'İnci Tataroğlu' rolüyle de adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Eski manken ve oyuncu ile eski eşi Burak Hakkı'nın evliliğinden dünyaya gelen Rüzgar, 16 yaşına bastı. Şimşek, oğlunun yeni yaşında Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum

"İYİ Kİ BENİ SEÇTİN"

Sema Şimşek; 'ana oğul', 'emanetim', 'evlat' ve 'kalbimin en ferah yeri' etiketleri ile birlikte şu mesajı yazdı:

İyi ki ama iyi ki beni seçtin. Hoş geldin 16, hoş geldin kalbimin en ferah yeri! Sevincim, mutluluğum, kaygım, korkularım hoş geldin. Hepsi kabulüm sen sağlıklı olduğun sürece. Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun.

Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum

"ERKEK PİJAMAMLA NASILIM?"

Ünlü isim, çok sayıda yorum ve beğeni alan sosyal medya gönderisine, "Erkek pijamamla nasılım ama? Kırmızı kurdele yok, dantel yok, gecelik yok, oje yok, makyaj yok. Misss. Ha bir de ben doğurdum" notunu düşmeyi de ihmal etmedi.

Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum