Cadde Seren Serengil: Yemek yemezsem sağlıklıyım

Seren Serengil: Yemek yemezsem sağlıklıyım

16.08.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Kilo vermek uğruna ameliyat olan ve 46 kiloya kadar düşerek sağlığını tehlikeye atan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçiren sanatçı, "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış" dedi.

Seren Serengil: Yemek yemezsem sağlıklıyım

Zayıflamak amacıyla bir dizi ameliyat olup, daha sonra Dumping Sendromu'na yakalanan ve hızla kilo veren Seren Serengil'in organları iflas etme noktasına gelmişti. Uzun süre serumla beslenen ünlü isim, birçok kez ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

"OBEZ DEĞİLSENİZ AMELİYAT OLMAYIN"

52 yaşındaki Serengil, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda mide ve bağırsaklarıyla ilgili sorunlarının devam ettiğini ve midesine bakılması için tekrar hastaneye yattığını açıklayarak; yaşadıklarını anlatmıştı:

Sizlerle niye bu hastane günlüklerini paylaşıyorum biliyor musunuz? Asla obez değilseniz zayıflama ameliyatları yaptırmayın... Mide küçülmede bir sorun olmadı fakat sonradan yaptırdığım gastrit bypass beni 43 kiloya düşürdü. Her yemek sonrası fenalaştım, safra kesem alındı, böbrekte taş oluştu, karaciğerim için 'siroza gidiyor' dendi... Çoklu organ yetmezliğine doğru gidiyordum.

"SOFRADA 10 DAKİKA DURAMIYORUM"

"Geri dönüşüm ameliyatı oldum, yüzde 50 şans verdi doktor; yaşar, yaşamaz... Ameliyattan sonra kilo aldım, toparladım biraz ama her yemekten sonraki fenalaşma hissim maalesef geçmedi. Yemek yediğim anda sofrada 10 dakika duramıyorum, dünya başıma yıkılıyor. Midem bulanıyor, istifra ediyorum, tuvaletten çıkamıyorum. Hayat kalitemiz bitti."

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olan ancak sonrasında Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçirip, geçtiğimiz günlerde yeniden hastanelik olan sanatçı, sağlığı hakkında konuştu.

Seren Serengil: Yemek yemezsem sağlıklıyım

Haberin Devamı

"HER YEMEKTEN SONRA FENALAŞIYORUM"

Serengil, "Her yemekten sonra fenalaşıyorum. Teknede biraz fazla kötü oldum. Endoskopi oldum. Şu an iyiyim. Ameliyat olduğum için pişmanım. Hayat kalitem düzelmedi. 150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat yapılmış bana... Doktora dava açıldı. Önemli olan dava değil, sağlığım eskisi gibi değil. Yemekten sonra 40 dakika yatıyorum. İki lokma yiyip masadan kalkıyorum. Biraz fazla yiyince dünyam kararıyor. Hamur ve peyniri sevmeme rağmen yiyemiyorum. Yemek yemezsem sağlıklıyım. Acil bir durumum yok hayat devam ediyor" dedi.

Seren Serengil: Yemek yemezsem sağlıklıyım

"KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ"

Lüks mağazadan çıkan Serengil, "Blazer ceket aldım. Artık kışlık alışveriş yapıyorum. Ben masrafları kısmıyorum. Kısmak isteyenler kendi seçtikleri yolda gidiyorlar, üzülmüyorum. Kendi düşen ağlamaz" diye konuştu.

Seren Serengil: Yemek yemezsem sağlıklıyım

EKRANA DÖNÜŞ SİNYALİ

Serengil, ekrana döneceğini belirtip, "Ama magazin olmayacak" ifadelerini kullandı.