Cadde Serenay Sarıkaya'dan Yunanistan tatili pozları

Serenay Sarıkaya'dan Yunanistan tatili pozları

09.06.2023 - 08:54 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dizinin sezon finali yapması sonrası dinlenmeye çekildi. Arkadaşlarıyla birlikte yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atan oyuncu, son pozlarıyla adından söz etti. Sarıkaya, uzun delikli çizmelerini, mini siyah bir elbiseyle kombinledi.

Serenay Sarıkayadan Yunanistan tatili pozları

Rol aldığı 'Aile' dizisi ve 'Alice Müzikali'nin final yapmasının ardından yoğun bir tempoyu geride bırakan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün yaz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu, tatilin keyfini Yunanistan'da çıkarmayı tercih etti.

Haberin Devamı

"ATIN BENİ DENİZLERE"

Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde deniz kenarında verdiği pozları, "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın" notuyla paylaşmıştı.

Serenay Sarıkayadan Yunanistan tatili pozları

GÜN BATIMI POZU

Tatiline devam eden ünlü oyuncu, bu kez siyahlar içinde objektif karşısına geçti. Uzun delikli çizmelerini, mini siyah bir elbiseyle kombinleyen Sarıkaya, gün batımında poz verdi.

Serenay Sarıkayadan Yunanistan tatili pozları

"BUGÜN DE GÜNEŞİ UĞURLADIK"

Serenay Sarıkaya, Burcum Baygut'un çektiği kareleri, "Bugün de güneşi uğurladıysak çıkalım kardeşim. Evet en yakın arkadaşım olağanüstü bir fotoğrafçı olduğu için çok şanslıyım" diyerek yayınladı.

Serenay Sarıkayadan Yunanistan tatili pozları

Ünlü ismin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.