Cadde 'Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim!'

'Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim!'

16.12.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ekim ayında sır gibi sakladığı sevgilisinden bebek beklediğini duyurmuştu. İlk kez anne olmaya hazırlanan Vuslateri, "Ankara'ya yerleştiği" haberlerine açıklık getirirken, "Doğum öncesi düğün olacak mı?" sorsunu da cevapladı.

Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim

Gonca Vuslateri'nin hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filminin basın gösterimi, önceki gün Kanyon'da gerçekleşti.

Haberin Devamı

"GEL-GİTLERİM YENİ BİTTİ"

Beş aylık hamile olan Vuslateri, "Hamilelik çok iyi gidiyor. Gel-gitlerim yeni bitti. Zemin altımdan kayıyormuş duygusu yeni geçti. Heyecanla bekliyoruz. Kız olacak" dedi.

Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim

"EŞ ADAYIM ANKARA'DA"

"Ankara'ya yerleştiği" haberleri hakkında ünlü oyuncu, "Eş adayımın kendisi Ankara'da. İstanbul-Ankara arası mekik dokuyorum. Uçuşa alıştım. İETT'ye biniyor gibi davranıyorlar bana uçakta. 'Çanta almadınız herhalde' gibi şeyler diyorlar. Ahbap olduk bütün havayollarıyla. Ev Anıtkabir'in orada. Devamlı Anıtkabir'in orada oturuyorum. Yeşillik mis gibi, zaten yanımda Atatürk her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim

"LEVENT DÜĞÜN İSTİYOR"

Vuslateri, "Bebek doğumdan önce düğün olacak mı?" sorusuna, "Levent'e kalsa 'Düğün olsa iyi olur' diyor. Çok istiyorum ama bu kıyafetin içinde bile çile çekiyorum. Annemlerle o yüzden bu konuda didişiyoruz. Doğumdan sonra daha rahat ederim gibi düşünüyorum. Ben istemiyorum; 500 kişinin içinde, çatal-bıçak sesi, kötü müzik, teknik aksaklık, takı muhabbeti ve arkadan konuşmalar. Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim" yanıtını verdi.

Sessiz sakin kuytu köşede ikna olursa evlenirim