Cadde Sevgilisiyle Taksim'e yürüdü! Yorulan oyuncu oturup dinlendi

Sevgilisiyle Taksim'e yürüdü! Yorulan oyuncu oturup dinlendi

24.01.2023 - 07:38 | Son Güncellenme:

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan, 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınmış ünlü oyuncu Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Buğu Selen Somer ile Taksim'e doğru yürürken kameralara yansıdı. 50 yaşındaki Günaydın'ın bir ara yorularak oturup dinlenmesi ise dikkat çekti.

Sevgilisiyle Taksime yürüdü Yorulan oyuncu oturup dinlendi

Son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan oyuncu Engin Günaydın, geçtiğimiz sene Şubat ayında Fransa'da okuyan ve oyunculuk yapmak istediği öğrenilen sevgilisi Buğu Selen Somer'in annesiyle tanışmıştı. 50 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin annesiyle AVM'nin yemek katında bulunan bir kafede buluşup, kahve içmişti.

Haberin Devamı

Karşısında gazetecileri görünce sevgilisinden ayrılıp, farklı yöne giden oyuncu, daha sonra arkadan kendisini takip eden Somer’le ev araç ve gereçleri satan bir mağazada buluşmuştu. Bu görüntülerden sonra Günaydın ve sevgilisi hakkında "evlenmeyi düşündükleri" yönündeki haberler magazin gündemine gelmişti.

Sevgilisiyle Taksime yürüdü Yorulan oyuncu oturup dinlendi

"YAZIN FOÇA'DA OALCAĞIZ"

Önceki aylarda Nişantaşı'nda çıktıkları alışveriş turunda objektiflere yansıyan ikiliden Engin Günaydın, basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili soruları karşısında ne yapacağını şaşırmıştı. Bu kışı çalışarak geçirdiğini söyleyen oyuncu, "Yazın Foça'da olacağız. Yapacağımız işleri yaptık, artık tatile gidiyoruz" demişti.

Sevgilisiyle Taksime yürüdü Yorulan oyuncu oturup dinlendi

"BU KONULARA HİÇ GİRMEYELİM"

'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Galip Derviş' dizilerinde kamera karşısına geçen, 2017 yılında komedi türündeki 'Aile Arasında' filminde sergilediği performansıyla alkış alan oyuncu, sevgilisi Buğu Selen Somer ile evlenip evlenmeyeceği sorusu üzerine utangaç tavırlar sergileyip, "Şimdi bu konulara hiç girmeyelim isterseniz" diyerek geçiştirmişti.

Haberin Devamı

"KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Banka reklamlarında boy gösteren ve son olarak '10 Bin Adım' dizisiyle adından söz ettiren Günaydın, oyunculuk yapmak isteyen sevgilisine sektörde yardımcı olup olmadığının sorulunca ise "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" yorumunda bulunmuş ve basın mensuplarının yanından hızlı adımlarla uzaklaşmıştı.

Sevgilisiyle Taksime yürüdü Yorulan oyuncu oturup dinlendi

SOHBET EDEREK YÜRÜDÜLER

Tüm bunların ardından Engin Günaydın ve sevgilisi Buğu Selen Somer, önceki gün Taksim'de yürürken objektiflere takıldılar. Sohbet ederek yürüyen sevgililerden Engin Günaydın yokuş çıkarken bir ara yoruldu ve oturdu.

Sevgilisiyle Taksime yürüdü Yorulan oyuncu oturup dinlendi

Ardından soluklanan Günaydın, sevgilisi ile birlikte Taksim Meydanı'na doğru hızlı adımlar ile yürümeye devam etti.