Cadde Şevval Şahin'e bacak boyu kadar doğum günü hediyesi!

Şevval Şahin'e bacak boyu kadar doğum günü hediyesi!

14.09.2023 - 16:48 | Son Güncellenme:

2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin'e, işletmeci sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan 24'üncü yaş sürprizi geldi. Genç model, Şahin'in yaş günü jestine yaptığı yorumla dikkat çekti.

Şevval Şahine bacak boyu kadar doğum günü hediyesi

Şevval Şahin, iddialı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Miss Turkey 2018 birincisi, Haziran 2021’de Yiğit Marcus Aral ile olaylı ayrılığı sonrası Murat Kazancıoğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Haberin Devamı

13 Eylül doğumlu olan 2018 Miss Turkey birincisi, 24 yaşına girdi. Kazancıoğlu ile aşı doludizgin devam eden Şevval Şahin, sevgilisinden gelen devasa hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Şevval Şahine bacak boyu kadar doğum günü hediyesi


"BACAK BOYUM KADAR OLMAZSA OLMAZ"

Murat Kazancıoğlu'nun gönderdiği kırmızı gülleri 400 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Şevval Şahin'in mutluluğu yüzüne yansıdı.

Doğum günü hediyesi ile poz veren ünlü model, "Bacak boyum kadar olmazsa olmaz. Aşkım seni çok seviyorum" mesajını yazdı.

Şevval Şahine bacak boyu kadar doğum günü hediyesi

ROMANTİK KUTLAMA

Murat Kazancıoğlu, Şahin'in yaş gününü sosyal medyada kutlamayı da ihmal etmedi. 30 yaşındaki işletmeci, sevgilisiyle romantik bir fotoğrafını, "İyi ki doğdun" notu ve kalp emojisiyle birlikte yayınladı.

Şevval Şahine bacak boyu kadar doğum günü hediyesi