Cadde Şevval Şahin'in bikinili pozlarında zayıflığı dikkat çekti

Şevval Şahin'in bikinili pozlarında zayıflığı dikkat çekti

10.11.2023 - 15:33 | Son Güncellenme:

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Şahin'in 'haline şükret' notu ile paylaştığı gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Şevval Şahinin bikinili pozlarında zayıflığı dikkat çekti

Şevval Şahin, iddialı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Miss Turkey 2018 birincisi, Haziran 2021’de Yiğit Marcus Aral ile olaylı ayrılığı sonrası Murat Kazancıoğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Daha önce yaşadığı fırtınalı ilişkileriyle de epey konuşulan Şevval Şahin son olarak İş İnsanı Murat Kazancıoğlu ile olan birlikteliğini sonlandırdı.

BİKİNİLİ POZ VERDİ

Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Ünlü model, 'Count your blessings' (haline şükret) notu ile bikinili karelerini peş peşe paylaştı. Şahin'in bu karelerinde karın kasları ve zayıflığı dikkat çekti.

Şevval Şahinin bikinili pozlarında zayıflığı dikkat çekti

"ÜÇ AY FAZLA KALDIĞIMDA DARALMA GELİYOR"

Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' serisinde yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. 23 yaşındaki model, Türkiye'de mutlu olup olmadığı sorulunca, "Türkiye'de mutluyum ama üç ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor. Ben gidip gelme taraftarıyım" demişti.

Şevval Şahinin bikinili pozlarında zayıflığı dikkat çekti

Haberin Devamı

"KENDİMİ BİR YERE AİT HİSSETMİYORUM"

2018 Miss Turkey birincisi, "Buranın enerjisi olabilir, bazen üstümde olan ilgiden daralabiliyorumdur. Ailemin hayatının bir kısmı bu ülkede, bir kısmı yurt dışında. Kendimi onlar gibi bir yere ait hissetmiyorum. Burada yaşamaya başladıktan sonra İstanbul'a da Türkiye'ye de aşık oldum ama bir tek yere ait olmak istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.