Cadde Shakira ile 12 yıllık ilişkisi bitmişti! 'Gerard Pique yeni bir aşka yelken açtı' iddiası

Shakira ile 12 yıllık ilişkisi bitmişti! 'Gerard Pique yeni bir aşka yelken açtı' iddiası

11.08.2022 - 13:35 | Son Güncellenme:

Futbol camiasının ünlü ismi Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmıştı. Kolombiyalı şarkıcının sevgilisini suçüstü yakaladığı öğrenilmişti. Yaşananların ardından Shakira, çocuklarıyla ABD'ye taşınma kararı alırken; Pique'nin 23 yaşındaki bir öğrenciyle yeni bir aşka yelken açtığı, ancak bunu gizli tutmaya çalıştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Shakira ile 12 yıllık ilişkisi bitmişti Gerard Pique yeni bir aşka yelken açtı iddiası

Yıldız futbolcu Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira arasındaki büyük aşk, 2010'da başlamıştı. Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nın resmi şarkısı, Shakira'nın besteleyip seslendirdiği "Waka Waka" olmuş; İspanyol savunmacı Gerard Pique, Shakira'dan o sıralarda etkilenmişti. İkilinin ilişkisi, 2010 Dünya Kupası'nı İspanya'nın kazanmasının ardından medyaya da yansımaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin birlikteliği 2017'de ise bozulma noktasına gelmişti. 2019'da The Guardian'a konuşan Shakira, o dönem ağır bir depresyon geçirdiğini itiraf etmiş ve bunun ailesine de yansıdığını açıklamıştı.

Shakira ile 12 yıllık ilişkisi bitmişti Gerard Pique yeni bir aşka yelken açtı iddiası

“ÇEKİLMEZ BİR İNSAN OLMUŞTUM ARTIK”

Shakira, verdiği röportajda çekilmez bir insan olduğunu belirtmiş ve "Pozitifliğimi yitirmiştim. Karamsardım. Çekilmez bir insan olmuştum artık. Gerard en kötü yüzümü gördü" diye konuşmuştu. Ancak bunlara rağmen ikili, ilişkilerini korumayı başarmıştı.

EVLERİ AYIRDILAR

Tüm bunların ardından El Periodico'da yer alan habere göre; Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ortaya çıktı. Ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtildi. Dünyaca ünlü futbolcunun eski evine taşındığı ve komşularının Gerard Pique'yi sık sık eve girip çıkarken gördüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

ORTAK AÇIKLAMA

Basına yansıyan haberlerin ardından, ikiliden de resmi açıklama geldi. Shakira ve Pique, ortak yayınladıkları açıklamda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

SHAKIRA'DAN SOSYAL MEDYA HAMLESİ

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, Pique'den ayrılır ayrılmaz dikkat çeken bir hamle yaptı. Ünlü isim, aldatılma haberlerinden kısa bir süre sonra Instagram’da Chris Evans’ı takibe aldı. Evans da Shakira’nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince, dış magazin kulisleri aşk iddialarıyla çalkalanmaya başladı. Shakira, Evans ile de durmadı ve diğer yakışıklı isimleri takip etti.

Shakira ile 12 yıllık ilişkisi bitmişti Gerard Pique yeni bir aşka yelken açtı iddiası

Dünyaca ünlü futbolcu ise gittiği bir etkinlikte adı belli olmayan bir kadınla görüntülendi. Barcelona'nın yıldızının beyaz bere takan sarışın kadınla görüntüleri sosyal medyda bir anda viral oldu.

ABD KARARI

İspanyol basınından Telemundo'ya göre Shakira, yaşananlardan sonra Gerard Pique'den olan çocukları Milan ve Sasha ile birlikte ABD'ye taşınma kararı aldı.

Pique'nin, çocuklarının ABD'ye taşınmasına izin vermek için Kolombiyalı şarkıcıya iki şart koştuğu belirtildi. Futbolcunun ABD ziyaretlerinde çocuklarını görmek istediği zaman Shakira'dan uçuşlarda birinci sınıf uçak bileti satın almasını talep ettiği kaydedildi. Ünlü ismin aynı zamanda Shakira'nın kendisine borçlu olduğu 400 bin dolarlık parayı ödemesini istediği de belirtildi.

Haberin Devamı

'GİZLİ AŞK' İDDİASI

Tüm bunların ardından Gerard Pique'nin, şarkıcı Shakira ile ihanet sebebiyle ayrılmasından iki ay sonra 23 yaşındaki bir öğrenciyle gizlice aşk yaşadığı iddia edildi. The Sun'da yer alan habere göre; ünlü futbolcu, sahip olduğu şirketi Kosmos'ta çalışan Clara Chia Marti ile aylardır görüşüyor. Gazeteye konuşan bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Gerard ve Clara aylardır görüşüyorlar. Clara, Gerard'ın ofisinde çalışan, şirket için etkinlikler düzenleyen bir öğrenci. İlişkileri hakkında sessiz kalıyorlar ama etraflarındaki insanlar aralarında neler olduğunu biliyor. Yakınlarındakiler, ikilinin aşklarını gizli tutmasına yardımcı oluyor.

Shakira ile 12 yıllık ilişkisi bitmişti Gerard Pique yeni bir aşka yelken açtı iddiası

"ARKADAŞLARI CİDDİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Ayrıca Clara'nın tüm sosyal medya hesaplarının da silindiğini, böylece insanların onun fotoğraflarını bulamadığını da söyleyen kaynak; "Bu, Gerard'ın arkadaşlarının Clara ile ilişkisi konusunda gerçekten ciddi olduğunu düşünmelerine neden oluyor" şeklinde konuştu.