Cadde Shannen Doherty 'Bir mucize' diyerek iyi haberi duyurdu

Shannen Doherty 'Bir mucize' diyerek iyi haberi duyurdu

04.02.2024 - 17:41 | Son Güncellenme:

2015'te meme kanserine yakalanan ve uzun süredir hayatta kalmak için savaşan oyuncu Shannen Doherty, "Bir mucize" diyerek iyi haberi duyurdu.

Shannen Doherty Bir mucize diyerek iyi haberi duyurdu

Başlangıçta küçük rollerde oynadığı dizilerle ilk adımlarını atan sonra da 'Beverly Hills 90210' adlı yapımla kariyerinde hızlı bir yükselişe giren Shannen Doherty, 2015'ten bu yana meme kanseriyle mücadele ediyor.

Haberin Devamı

Aldığı kemoterapi tedavisinin ardından hayranlarına güzel haberi duyuran Shannen Doherty, 2017’de kanserin gerilemeye başladığını söylemişti.

Ancak kanser 2019'da geri dönmüş, üstelik Shannen Doherty bu kez kanserinin 4'üncü evresinde olduğunu duyurmuştu.

İYİ HABERİ BÖYLE DUYURDU; "UMUT HER ZAMAN VAR"

Tüm bunların ardından Shannen Doherty'den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Doherty, tedavi sürecinde beklenmedik bir ilerleme gösterdiğini söyleyerek, "Umut her zaman var" ifadelerini kullandı.

Shannen Doherty Bir mucize diyerek iyi haberi duyurdu

VÜCUDU YENİ TEDAVİYE CEVAP VERDİ

Yakın zamanda uygulanan bir tedavinin sonuçlarının kendisine gelecek için yeni bir umut verdiğini söyleyen Shannen Doherty, "Ne olduğunu söylemeyeceğim, yeni bir kanser infüzyonu kullanıyorum ve dört tedaviden sonra gerçekten bir fark görmedik ve herkes değiştirmemi istedi ve ben de 'Buna devam edeceğiz ve göreceğiz' dedim" ifadelerini kullandı.

Shannen Doherty Bir mucize diyerek iyi haberi duyurdu

Haberin Devamı

Shannen Doherty’nin ne olduğunu açıklamadığı bu yeni tedavi iyi sonuç verdi ve ünlü isim "Ve evet, altıncı ya da yedinci tedaviden sonra, kan - beyin bariyerini gerçekten yıktığını gördük" dedi. 52 yaşındaki Doherty, vücudunun yeni tedaviye verdiği yanıtın bir "mucize" olduğunu söyledi.