Cadde Şilan Makal tatil sezonunu açtı! Eşi ve oğluyla Göcek'te

Şilan Makal tatil sezonunu açtı! Eşi ve oğluyla Göcek'te

09.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Katıldığı moda yarışma programından sonra oynadığı 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, 2020 yılında futbolcu Şener Özbayraklı ile dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yaz sonu oğlunu kucağına alan Makal, tatil sezonunu Göcek'te açtı. Ailesiyle tekne tatiline çıkan ünlü isim, fit vücuduyla dikkat çekti.

Şilan Makal tatil sezonunu açtı Eşi ve oğluyla Göcekte

'İşte Benim Stilim' adlı moda yarışmasıyla adını duyuran Şilan Makal; uzun süre aşk yaşadığı, kendisinden üç yaş büyük futbolcu Şener Özbayraklı (32) ile Mayıs 2020'de hayatını birleştirmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten kısa bir süre sonra bebek haberi gelmişti.

Haberin Devamı

ANNE OLDU

Sağlıklı bir hamilelik geçiren ve bu süreçte ekranlarda yer almayacağını açıklayan Şilan Makal, Ağustos 2021'de oğlu Şener'i kucağına almıştı. Güzel oyuncu, doğum sonrası evine gelen çiçekleri Instagram hesabında paylaşarak, "Herkese çok" diye yazmıştı.

Şilan Makal tatil sezonunu açtı Eşi ve oğluyla Göcekte

"EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ"

Doğum yaptıktan iki hafta sonra 28 yaşına basan Makal, yeni yaşını evinin bahçesinde kutlamıştı. Oyuncu, minik oğluyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Bebeğini kucağından ayırmayan çiçeği burnunda anne Şilan Makal, anne-oğul pozuna, "En güzel hediyem..." notunu düşmüştü.  Makal, başka bir karesinde de "En anlamlı doğum günü..." ifadelerini kullanmıştı.

"AİLENİZ HER ŞEYDEN ÖNDE GELİYOR"

Geçtiğimiz aylarda da bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü isim, "Gelen teklifler oluyor. Ancak şu sıralar çocuk büyüttüğüm için bir projede yer almayı düşünmüyorum. Oğlumla vakit geçirmek, onun yanında olmak istiyorum. Annelik gerçekten çok zor ve kutsal bir müessese, bunun için de aileniz her şeyden önde geliyor" açıklamasında bulunmuştu.

Şilan Makal tatil sezonunu açtı Eşi ve oğluyla Göcekte

Haberin Devamı

EŞİ VE OĞLUYLA TEKNE TATİLİNDE

Minik oğluyla kendi ilgilenen ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Makal, tatil sezonunu açtı. Eşi Şener Özbayraklı ve oğlu Şener ile tatil yapan oyuncu fit vücuduyla dikkat çekti.

Yaklaşık 10 aylık oğlu Şener ile yakından ilgilenen ve her fırsatta oyunlar oynayan Şilan Makal, bir ara "Annen şimdi uçacak" deyip denize atladı. Küçük Şener’in babasının kopyası olması ise dikkat çekti.

Şilan Makal tatil sezonunu açtı Eşi ve oğluyla Göcekte