Cadde Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz!

Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz!

18.01.2024 - 09:58 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan, müzik kariyerinin dışında zaman zaman sivri dilli çıkışlarıyla da gündeme gelen Sinan Akçıl, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz

Kral Müzik Youtube kanalına gazeteci Serhat Tekin'in konuğu olan Sinan Akçıl, "Tutucu musun?” sorusuna, "Evet, muhafazakar bir dünyam var. İlişkilerimde maço bir yanım var. 'Brad Tatlıses' diyebilirsin. Öyle bir karışım” cevabını verdi.

Haberin Devamı

41 yaşındaki şarkıcı, "Aklında 'Yeniden çalışsak güzel olur' dediğin bir şarkıcı var mı?" sorusunu da cevapladı.

Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz

"HANDE YENER TEK BİR GÜN SATMADI"

Hande Yener çok delikanlı bir kadındır. Hem özel hayatta hem de iş hayatında 2,5 yıl kadar beraberliğimiz oldu. Tek bir gün satmamıştır. Ayrıldıktan sonra bile kimse kimsenin arkasından konuşmamıştır. Şartlar böyle gerektirdi ve ayrı düştük ama yaptığımız şarkılar hâlâ değerini bulmaya devam ediyor. Tekrar yan yana gelirsek aynı enerji ve tutku olur mu bilmiyorum ama Hande ile bir zamanların Sezen ve Onno’suyduk. Hem sesini hem de karakterini severim.

Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz

"SEVGİLİMİN KIYAFETİNE KARIŞIRIM"

Sinan Akçıl, "Kız arkadaşının kıyafetine karışır mısın?" sorusu üzerine ise “Biraz karışırım. Var öyle şeyler, ne yapalım kıroysak kıroyuz" açıklamasını yaptı.

Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz

"ÇOK ÜNLÜ BİR İSİM TARAFINDAN TERK EDİLDİM"

"İlişkilerinde hiç terk edildin mi?" sorusu yöneltilen ünlü müzisyen, "Bir kere çok büyük bir isim tarafından terk edildim. İlişkiden korktu ve baştan topa girmekten kaçtı" ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl: Ne yapalım kıroysak kıroyuz