Cadde Sinem’in gelinliği evlilik fuarında

Sinem’in gelinliği evlilik fuarında

13.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

11’incisi düzenlenen İstanbul Evlilik Fuarı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 11-13 Ocak tarihleri arasında gezilebilecek

Sinem’in gelinliği evlilik fuarında

Bu yıl 11’incisi düzenlenen İstanbul Evlilik Fuarı’nda düğün için gerekli olan her şey mevcut. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gelinliklerden davetiyelere, organizasyon şirketlerinden fotoğrafçılara, damatlıklara ve hatta kuaförlere kadar evliliği düşünen çiftlere birbirinden çeşitli seçenekler sunuyor. Fuar 11-13 Ocak tarihleri arasında gezilebilecek.

Sinem’in gelinlikleri
Fuarda, 14 Ocak 2008’de Faruk Kalkavan’ın emniyet şeridinde çarparak ölümüne neden olduğu Viyana ve Marmara Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu moda tasarımcısı Sinem Yalçın’ın tasarladığı gelinlikler de sergileniyor. Kızının tasarladığı gelinlikleri açtığı stantta sergileyen Sinem’in babası Sinan Yalçın, Sinem’in ölümünden sonra hiç gelinlik giyemeyenlere gelinlik dağıttıklarını belirterek, “Dükkânda Sinem’in yaptığı tasarımlar var” dedi.
Birbirinden farklı gelinlik modellerinin yanı sıra Atatürk’ün giydiği kıyafetlerini de diken terzi Levon Usta’nın 4. kuşak torunu Levon Kordonciyan da fuarda damatlara birbirinden farklı smokin seçenekleri sunuyor.

Haberin Devamı

Sinem’in gelinliği evlilik fuarında

Düğün hikâyesi fotoğrafları
Fotoğrafçılığa kardeşinin yapmış olduğu tasarımları çekmekle başlayan Aybegüm Kubat, 4 yıldır profesyonel olarak düğün hikâyesi fotoğrafları çekiyor. Gelin ile damadın doğal fotoğraflarını çekmekten çok mutlu olduğunu belirten Kubat, “Gelin ve damatla birlikte vakit geçirip onların heyecanını sakinleştirmeye çalışıyorum. Bana alıştıktan ve gerginliklerini attıktan sonra her şey daha da eğlenceli bir hal alıyor. Hiç evliliği düşünmeyen çiftler de fotoğraflarımı gördükten sonra evlenmek istiyor” diyerek sadece evlilik günü değil, çiftin isteğine de bağlı olarak gün ve mekân da belirliyor.