Cadde Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası olay olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu'ndan açıklama

Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası olay olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu'ndan açıklama

02.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddialarıyla gündeme gelmişti. İmirzalıoğlu'nun, güzel oyuncuyu aldattığı yönündeki dedikodular sosyal medyada yayılmıştı. Önceki gece eşi ile bir otelden çıkarken el ele görüntülenen Keann İmirzalıoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sinem Kobalı aldattığı iddiası olay olmuştu Kenan İmirzalıoğlundan açıklama

Sosyal medyadaki bir paylaşımla başlayan 'Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası', geçtiğimiz hafta hızla yayılmıştı. Paylaşımda "Selena aldatıldın, haber doğru" yazan iddianın sahibi hesap; "Söyleyeceklerine inanma, sete gidiyorum diyerek aldatmış, doğru" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Paylaşım kısa sürede TT (Twitter gündemi) olurken; iddiaları yalanlayan oyuncu çift, evliliklerinde sorun yaşamadıklarını belirterek, “Tamamen saçmalık” demişti.

Sinem Kobalı aldattığı iddiası olay olmuştu Kenan İmirzalıoğlundan açıklama

"KAMERAYI KAPATIN DA BİZİ EVE BIRAKIN"

2016'da dünyaevine giren ve iki kızları olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, önceki gece bir otelden çıkarken objektiflere takıldı. Görüntülendiklerini fark eden çift, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti.

Sinem Kobalı aldattığı iddiası olay olmuştu Kenan İmirzalıoğlundan açıklama

"Kamerayı kapatın da bizi eve bırakın" sözleriyle muhabirlerle şakalaşan Kenan İmirzalıoğlu, "Saat gece yarısı olmuş. Biz evimize gidelim" diyerek güldü.

Sinem Kobalı aldattığı iddiası olay olmuştu Kenan İmirzalıoğlundan açıklama

"İŞİN ASLINI SİZ BİLİYORSUNUZ"

Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 'ihanet' iddialarına gülerek cevap veren 49 yaşındaki İmirzalıoğlu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz çünkü umursamadık. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nerden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz. Buna rağmen bize sormayın. Eyvallah canlar.