Cadde Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu!

Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu!

05.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.

Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinemi koydu

Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de kuaföründen çıkarken görüntülendi. Mekandan çıktığı esnada kendisini bekleyen gazetecilere "Koşun gelin, özledim sizi" diyerek seslenen oyuncu herkesi gülümsetti. Geçtiğimiz günlerde eşi Sinem Kobal'ın, "Kenan görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar" açıklaması hakkında ki düşünceleri sorulan İmirzalıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bu durumu ayaküstü konuşmak istemiyorum. İlk görüşte değil ama dördüncü görüşte çarpılma olayı oldu bende. 20 yaşında falan olsaydım ilk görüşte olurdu ama o zaman 40'lı yaşların tecrübesiyle dördüncü görüşte oldu. Daha sonra kendi kendime 'Tamam, beraber yaşayacağım insanı buldum' dedim.

Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinemi koydu

"SİNEM ORALARDA DEĞİLDİ BEN BUNLARI DÜŞÜNÜRKEN"

"Sinem hiç oralarda değildi ben bunları düşünürken. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu. Sinem latife yapmış, olayın başlaması benimle oluyor. Üzerinden çok zaman geçtiği ve iki çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum. Gözden ve nazardan korkuyorum, bunları böyle konuşuyorum ama daha sonra evde tansiyon yükseliyor."

Muhabirlerin, "Lalin ve Leyla nasıl?" sorusuna ünlü isim, "İkisi de iyiler. Lalin okula gidiyor, Leyla da 'Baba, baba' diye dolaşıyor. İki çocuk olduğu için mutluyum. Aslında Sinem tek çocuğa tamamdı ama dört kişilik aile başka bir keyifli oluyor" diyerek cevap verdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinemi koydu

"KISKANIYORLAR BİRBİRLERİNİ"

"Lalin'e kardeş fikrini aşılamanız nasıl oldu?" sorusuna da yanıt veren oyuncu, "Tabii ki elimizden geldiğince konuştuk onunla bu durumu, pedagoglardan destek aldık. Lalin kısa vadede kardeşinin olmasının iyi bir şey olmadığını düşünür ama orta ve uzun vadede güzel bir şey olduğunu anlayacaktır. Kıskanıyorlar birbirlerini" dedi.

Haberin Devamı

Lalin'in annesine, Leyla'nın ise kendisine düşkün olduğunu söyleyen oyuncu; "Lalin'in annesi ile çok özel bir bağı var. Ben de ilgisiz değilim, anne ile iyi olsunlar o daha çok önemli. Ben yedek kulübesinde bekliyorum, ihtiyaç olunca çıkıyorum sahaya" diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinemi koydu

Sinema filmi ve dizi projesi olduğunu da söyleyen 49 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu, henüz bazı şeylerin netleşmediğini söyleyerek, "Beklemedeyim, sizinle paylaşırım ama özledim tabii ki" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIMLA VAKİT GEÇİRİYORUM"

Boş zamanlarını çocuklarla geçirdiğini söyleyen ünlü isim, "Onları izlemekten ve onlarla birlikte olmaktan daha zevkli bir şey yok bence. Bizim yaptığımız diziler ya da sinemalar onlarınkinin önüne geçemez. İleride işler başlayınca zaten çocuklarla çok zaman geçiremeyeceğiz, o yüzden şimdiden onlarla elimden geldiğince zaman geçiriyorum. Onun harici doğadan, bitkiden, sebze ve meyveden elimi çekmiyorum. Spor yapıyorum" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinemi koydu

Çocuklarından en çok etkilendiğini şeyin ilk kez "Baba" demeleri olduğunu söyleyen oyuncu, "Lalin ilk 'Anne', Leyla da 'Baba' dedi. Üçüncü çocuk artık ilk kimin adını söyler bilemem, onu Sinem'e sorarsınız" derken; muhabirlerin "Üçüncü çocuk için ışık var mı? sorusuna ise "Bizde ışık hiç sönmez!" şeklinde yanıt verdi.