Cadde ‘Sude onaylayacağım biri değil’

‘Sude onaylayacağım biri değil’

01.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ekrana gelen ‘Koca Koca Yalanlar’da evli bir çifti ayıran Sude karakterine hayat veren Tuğçe Karabacak, “Onaylayacağım biri değil. Hayatımda böyle biri varsa, arkadaşlığımızı sorgularım” dedi.

‘Sude onaylayacağım biri değil’

Tuğçe Karabacak, ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Vaktinin büyük kısmını sette geçiren oyuncu, boş zamanlarında resim yapıyor. Karabacak ile dizisini, sektörün durumunu ve hedeflerini konuştuk.

Haberin Devamı

- Sude karakterinde sizi çeken ne oldu?

Dengesizliği, gerçekliği, saflığı, hayalleri ve hayal kırıklıkları ilgimi çekti.

- Senaryo gereği evli bir çifti ayırdığınız için tereddütünüz oldu mu?

Tepki göreceğini biliyordum, bunu göze aldım. Rolümün inandırıcılığı ne kadar yüksekse, tepkiler de o kadar çok oluyor. Gerçek hayatta böyle insanlar var. O yüzden eleştirilere takılmıyorum. Bu, rolümü iyi yaptığım anlamına geliyor.

- Sosyal medya tepkileri nasıl?

Hakarete varan yorumlar olabiliyor. ‘Sana uyuz oluyorum. Saçını başını yolmak istiyorum. Ama bunun bir dizi olduğunu biliyorum’ diyorlar.

- Sude gibi bir arkadaşınız olsa, hayatınızdan çıkarır mısınız?

Onaylayacağım biri değil. Hayatımda böyle biri varsa, arkadaşlığımızı sorgularım. Ama büyük konuşmamak gerekiyor. İnsanlar, büyük kırılmalar yaşıyor ve bunun onlarda nasıl bir dönüşüm yarattığını bilemiyoruz.

Haberin Devamı

- Zengin biriye evlenip, hayatlarını kurtarmak isteyen genç kadınlar için ne düşünüyorsunuz?

Bu, sistem ve popülizmle alakalı bir şey. Kendi ayaklarımın üzerinde uzun süre duran biri olarak, bunu onaylamıyorum. Karşı taraftan maddi ihtiyaçlarımın çok daha ötesinde şeyler bekliyorum. Duyguları paylaşmak gibi... Genç kadınlar, istediklerini çalışarak elde edebilir. İlla Miami’de eviniz olmasına gerek yok.

- Başrol hayatınızı nasıl etkiledi?

Daha çok tanınıyorum tabii ki. Sosyal medyada takipçi sayım artıyor ve sokakta fotoğraflar çektirmek isteyenler çoğaldı.

- Kariyerinizdeki hızlı yükselişi neye bağlıyorsunuz?

Kafamda bir kariyer planlaması çizdim. Amacım para kazanmak olmadığı için senaryolarda seçici davrandım. Çok çalıştım, azimliyimdir. İşimi zevkle yaptığım için ekrana yansıdığı kanısındayım.

- Dizi süreleri sizce de çok uzun mu?

Buna kafa yorarsam çalışamam. Bunu kabul edip, yola çıktım.

‘Sude onaylayacağım biri değil’

‘Ekranda sadece güzellik olmaz’

- Ekranda güzellik kavramı olduğuna inanıyor musunuz?

Güzelliğe sadece altın oranla tanımlanan bir şey olarak bakmıyorum. Ekranda enerjin, karakterin, yeteneğin ve duruşun gibi kriterler de etkili. Sadece güzellik olmaz.

Haberin Devamı

- Sinema projeniz var mı?

Posta Kutusu’ adlı bir festival filminde oynamıştım. Tiyatro teklifi de geldi ama yoğun çalıştığım için kabul edemedim. Hiçbir işim olmadığında, tiyatroya zaman ayırmak istiyorum.

‘Sude onaylayacağım biri değil’

‘Kişisel sergi açmayı düşünüyorum’

- Oyunculuk dışında neler yapıyorsunuz?

Ekranda bir şeyler üretmek istiyorum. Setten kalan zamanlarımda resim yapıyorum. Zaten Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldum.

- Sergi açmayı düşünüyor musunuz?

Bir boşluk yakaladığımda, sergi açmayı düşünüyorum. Sadece buna yoğunlaşarak gerçekleştirmek istiyorum.

- Sosyal medyada hakkınızda yazılanlara bakıyor musunuz?

Tabii ki, her türlü yorumu okuyorum.