Cadde Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar!

Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar!

20.12.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Özyıldız, Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' adlı programına katıldı. Ünlü ismin Şefik’in sorularına verdiği esprili cevaplar seyircileri kahkahaya boğdu.

Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipaya benzetiyorlar

'Ekşi Elmalar', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Şeref Meselesi', 'Jet Sosyete', 'Akıncı', 'Masumlar Apartmanı' ve Ruhun Duymaz gibi yapımlarda rol alan Şükrü Özyıldız, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Özyıldız, nişanlısı Rabia Yaman'dan 2018'de ayrılmıştı. ‘Alice’ müzikalinde ‘Şapkacı’yı canlandıran Özyıldız, 2019 yılında gösterinin koreografı Beryhan Murphy’nin dansçı kızı Huri Murphy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrılık kararı almıştı.

Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipaya benzetiyorlar

BİRLİKTE TATİL YAPTILAR

GossipPasta'nın haberine göre; son olarak Büşra Cebe ile ilişkisini sonlandıran Şükrü Özyıldız'ın, fenomen Sibil Çetinkaya tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. İkilinin romantik karesi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipaya benzetiyorlar

Aşkları doludizgin devam eden ikiliden Özyıldız, Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' adlı programına katıldı. Başarılı oyuncunun Yasemin Şefik’in sorularına verdiği esprili cevaplar seyircileri kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipaya benzetiyorlar

"SİBİL'İ DE DUA LİPA'YA BENZETİYORLAR"

Şefik’in “Dua Lipa aradığında telefonu açmamak için bahanen ne olurdu?” sorusu üzerine Özyıldız’ın verdiği ilginç yanıtlardan biri de “Beni Dua Lipa’ya benzetiyorlardı. Hatta Sibil’i de Dua Lipa’ya benzetiyorlar. Bizim Sibil ile kesişen kümemizi düşünebiliyor musun? Dua Lipa” diyerek aynı zamana sevgilisiyle ilgili benzerliklerini de bu açıklamayla belirtti.

Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipaya benzetiyorlar

Ünlü isim, Yasemin Şefik’in “Çıkma teklifi geri gelsin mi?” sorusu üzerine seyircilerin gelsin yorumlarının ardından Şükrü Özyıldız “Ben duygumu belli ederim. Benimle çıkar mısın cümlesinde değil. Kendi içinden gelerek, ilişkide bulman güzel” diye konuştu.