Cadde Surivivor Hanzade kimdir? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Surivivor Hanzade kimdir? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

12.04.2021 - 02:00 | Son Güncellenme:

Hanzade Ofluoğlu, Survivor 2021 yarışmasında dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Hanzade sık sık eleme potasına giriyor. Son olarak yeniden eleme adayları arasında bulunuyor. Yarışma izleyicileri ise Survivor Hanzade Ofluoğlu hayatını merak ediyor. İşte, Hanzade Ofluoğlu biyografisi...

Surivivor Hanzade kimdir Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında, nereli, eşi kim

 Survivor 2021 yarışması ve yarışmacıları merakla araştırılıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının yarıştığı programda Hanzade Ofluoğlu ismi öne çıkıyor. Daha öncesinde de Survivor sunuculuğu yapan Hanzade, 2021 sezonunda yarışmacı olarak yer alıyor. Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu kim?

Haberin Devamı

HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazandı ve İstanbul macerası başlamış oldu. Başarılı isim Saygun Ofluoğlu ile evlidir.

HANZADE OFLUOĞLU MESLEĞİ VE KARİYERİ

Hanzade Ofluoğlu, üniversiteyi kazandıktan sonra geldiği İstanbul’da Var mısın Yok musun yarışmasına başvurdu. Uzun süre sonra geri dönüş alır ve bir süre sonra da Acun Ilıcalı ona bir teklif sunar. Okuldan mezun olduktan sonra Acun Ilıcalı'nın asistanı olarak çalışmaya başlamış oldu.

Yazarlar