Cadde Survivor Adem'den Ogeday'a: Ben sana temas edersem görürsün!

Survivor Adem'den Ogeday'a: Ben sana temas edersem görürsün!

17.05.2022 - 10:57 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2022'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları bu kez ödül oyununda kıran kırana bir mücadele veriyor. Rakip olan eski şampiyonlar Ogeday Girişken ve Adem Kılıçcı arasında ise sert bir tartışma yaşanıyor. İddialı yarışmacıların parkur sonundaki diyaloğu tanıtıma damga vuruyor. İşte Survivor'da dikkat çeken detaylar...

Survivor Ademden Ogedaya: Ben sana temas edersem görürsün

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına son olarak sakatlıkları nedeniyle Merve Aydın ve Parviz Abdullayev veda etmişti. Aşil tendonu kopan Survivor Merve'nin büyük üzüntüsü izleyenleri de derinden etkilemişti. Zorunlu diskalifiyelerin ardından dokunulmazlıklara ünlüler takımı damga vurdu. Son günlerde dokunulmazlık mücadelelerinin hepsini kaybeden gönüllüler ekibinde 8 kişiden 6'sı, eleme potasına girdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'A KİM VEDA EDECEK?

Eleme gecelerinin değişmeyen ismi Evrim Keklik'in yanı sıra başarılı yarışmacılar Ogeday Girişken, Hikmet Tuğsuz, Seda Ocak, Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut'un da kaybedilen oyunlar sonrası ada kondeyinde isimleri yazıldı. 15 Ocak'ta başlayan All Star yolculuğunda bir isim daha 17 Mayıs Salı akşamı adadan ayrılacak.

"SABRIMIN TAŞMASINA AZ KALDI"

Nefeslerin tutulduğu Survivor 2022'de bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşanacak. TV8'de ekranlara gelen sevilen yarışmasının yeni bölüm tanıtımı izleyicisiyle buluştu. Ünlüler takımında yer alan Ayşe Yüksel'in takım arkadaşını hedef alan sözleri dikkatlerden kaçmadı.

Survivor Ademden Ogedaya: Ben sana temas edersem görürsün

Ben bir fikir beyan etiğimde sürekli yükselişe geçiyor, sesini yükselterek konuşuyor. Yağmur yağsa, 'Bulutu neden getirdin?' diye bana kızacak. Sabrımın taşmasına çok az kaldı. Böyle giderse ben de atacağım, benim devreler de atacak. Hep birlikte atara atar yapacağız.

EVRİM BAYILDI!

Gönüllülerden Evrim ise bench'te dinlendiği sırada, takım arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında bir anda kendinden geçiyor. En çok eleme potasına girip, SMS oylarıyla yarışmaya devam etme başarısı gösteren isim olan 31 yaşındaki yarışmacı, yorgunluğun ve açlığın da etkisiyle baygınlık geçiriyor.

Haberin Devamı

Survivor Ademden Ogedaya: Ben sana temas edersem görürsün

"AĞLAYACAKSAN AĞLAMA DUVARI VAR"

Sağanak yağmur altında verilen ödül oyunu mücadelesine, ünlülerden Adem ve gönüllülerden Ogeday arasındaki gerginlik damga vuruyor. All Star'ın başından beri yıldızı başrışmayan eski şampiyonlar, bir kez daha karşı karşıya geliyor. Su parkurunda bulunan ortak engelde birbirine temas eden ikilinin gerginliği, oyunun sonunda sözlerine de yansıyor.

Survivor Ademden Ogedaya: Ben sana temas edersem görürsün

Adem, mücadeleleri sırasında kendisine omuz attığını düşündüğü rakibi Ogeday'ı sinirli bir şekilde iterek "Bu ne?" diye soruyor ve takım bench'lerinin önünde eski şampiyonlar arasında şu diyalog yaşanıyor:

Ogeday Girişken: Temas etme!
Hikmet Tuğsuz: Arkadan da vurdun Adem.
Adem Kılıçcı: Ben sana temas edersem görürsün o zaman.
Ogeday Girişken: Ağlayacaksan ağlama duvarı var, orada ağlayabilirsin.
Adem Kılıçcı: Hadi oradan artist. İşin gücün artistlik.
Ogeday Girişken: Omuz omuza, ortak engel.