Cadde Survivor Ardahan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ardahan Uzkanbaş hayatı ve kariyeri...

Survivor Ardahan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ardahan Uzkanbaş hayatı ve kariyeri...

05.04.2022 - 22:50 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Ardahan Uzkanbaş kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Daha önce 2020 yılında Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan ve başarılı parkur performanslarının yanı sıra eski futbol kariyeri ile Survivor'da futbol mücadelelerinin aranılan ismi olan Ardahan Uzkanbaş hayatı ve kariyeri hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Survivor Ardahan kimdir aslen nereli kaç yaşında Ardahan Uzkanbaş hayatı ve kariyeri...

Survivor Ardahan Uzkanbaş kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Ardahan Uzkanbaş Gönüllüler takımında mücadele edecek. 2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasında başarılı bir performans sergileyen Ardahan Uzkanbaş eski futbol kariyeri nedeniyle futbol oyunlarının aranılan isimleri arasında yer almıştı. Peki Survivor Ardahan Uzkanbaş kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

1987 yılında Adana'da doğan ve hala Adana'da yaşayan Sadık, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı, zaman bulduğu o arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti ve askerden geldikten kısa bir dönem sonra ilk yurtdışı tecrübesini yaşadı.

Önce Dubai'ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye'ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan'a geçti ve orada da 6 ay bulundu.

SURVİVOR ARDAHAN UZKANBAŞ'IN INSTAGRAM ADRESİ NE?

Survivor Ardahan Uzkanbaş'ın Instagram'da 'ardahan_ozkanbas' kullanıcı adı ile yer alıyor. Ardahan Uzkanbaş'ın Instagram'da 403 bin takipçisi bulunuyor.