Cadde Survivor Atakan Arslan aşka geldi!

Survivor Atakan Arslan aşka geldi!

27.07.2022 - 08:15 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminde sıklıkla yer aldı. Arslan şimdi ise aşk dolu pozuyla adından söz ettirdi.

Survivor Atakan Arslan aşka geldi

2016 yılında katılığı Survivor yarışmasını şampiyon tamamlayan Çağan Atakan Arslan, 2022 All Star sezonunu 9’uncu olarak tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Çağan Atakan Arslan, yarışma başlamadan önce TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. 'Avatar' lakaplı sporcu, rakiplerinden bahsetti.

"GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜNDEN KORKMAM"

Survivor Atakan, sunucuların "Gözünü korkutan bir rakibin var mı?" şeklindeki sorusuna, "Allah izin verirse seyircileriminiz desteğiyle şampiyon olacağım. Gözümü kimse korkutamaz. Gözümün gördüğünden korkmam" yanıtını verdi.

Survivor Atakan Arslan aşka geldi

Eski şampiyon, "Tüm yarışmacılar çok iyi hazırlanmış. Fiziksel olarak güçlüler. Gerginlik ve kaosu seviyorsanız bu seneyi izleyin. Bu sene bu işlerin eksik olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"OĞLUM ÜZÜLMESİN DİYE HEP GÜLECEĞİM"

Yarışmada ailesinden uzak kalacağı için zorlanacağını belirten Atakan Arslan, "Zorluklarla mücadele etmek hoşuma gidiyor ama oğlum Aslan ve eşimden ayrı kalacağım, o beni zorlayacak. 'Baba Survivor'da hep mutlu bak' dedi. Daha önce birlikte izlediğimiz eski Survivor görüntülerinden aklında demek ki öyle kalmış. Oğlum üzülmesin diye Survivor boyunca hep güleceğim" dedi.

Survivor Atakan Arslan aşka geldi

Haberin Devamı

32 yaşındaki sporcu, "Yarışma için bir pedagogla görüştük, ona göre de Aslan'la konuştuk. Oğlumdan ayrılacağımı düşündüğümde bile gözlerim doluyor" açıklamasını yaptı.

"ADAPTASYON SÜRECİ YAŞIYORSUNUZ"

Survivor'dan elendikten sonra Türkiye'ye ailesinin yanına gelen Atakan Arslan, hala adaptasyon sürecinin devam ettiğini belirterek, "Adada uzun süre kalınca döndüğünüzde her şey çok kolay olmuyor. Bir adaptasyon süreci yaşıyorsunuz. Ben de hala o süreci yaşıyorum" dedi.

"OYUNCULUK İSTEDİĞİM BİR ŞEY"

Şu sıralar farklı bir kariyer planlamasının olduğunu dile getiren Avatar; "Kariyerime artık oyunculuk alanında devam etmek istiyorum. Spor tabii ki olacak, hayatımın olmazsa olmazı. Oyunculuk da yapmayı çok istiyorum. Şu an net bir durum yok bu konuyla ilgili, fakat oyunculuk istediğim bir şey" dedi.

Survivor Atakan Arslan aşka geldi

AŞK DOLU POZLAR

Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz, son zamanlarda sosyal medyanın ve magazin gündeminin gözde isimlerinden oldu. Sık sık birlikte gönderi paylaşan çift, bu defa aşk dolu pozlarıyla gündeme geldi. Mutlu karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikili, birbirinin gözlerine bakarak ve sarılarak poz verdi.

Survivor Atakan Arslan aşka geldi

Haberin Devamı

Avatar Atakan ve Serap Korkmaz 2017 yılında evlendi. Bu evlilikten Leon Aslan Arslan adında erkek çocukları bulunuyor.