Cadde Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Barış Murat Yağcı aslen nereli, mesleği nedir?

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Barış Murat Yağcı aslen nereli, mesleği nedir?

25.01.2022 - 20:17 | Son Güncellenme:

Barış Murat Yağcı, Survivor 2022 yarışmasında ünlüler takımında yarışan isimler arasında yer alıyor. Yağcı, daha önce de 2020 sezonunda mücadele etmişti. Survivor Barış, manken ve oyuncu olarak öne çıkıyor. İzmir'de doğan Yağcı, Best Fotomodel seçildi. İşte, Barış Murat Yağcı hayatı, biyografisi...

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında Barış Murat Yağcı aslen nereli, mesleği nedir

Survivor Barış, 2020 sezonunda birlikte performans sergilediği takım arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile kısa süreli birliktelik yaşamıştı. Barış Murat Yağcı, 1991 yılında doğdu ve eğitimini de Uluslararası ilişkiler bölümünde tamamladı. Ardından ikinci olarak da spor yönetimi okudu. Barış Murat Yağcı boyu ve yaşı kaç?

Haberin Devamı

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Yağcı, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.  Oyuncu Birce Akalay'ın kuzeni de olan Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu ve ardından ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Spor yönetimi bölümünde eğitim gördü. Efes Pilsen Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadı, sakatlandıktan sonra spor hayatını noktaladı. Yağcı, bir dönem modellik yaptı.

Best Model of Turkey yarışmasına katılarak "Best Fotomodel" seçildi. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakterini canlandırarak yaşadı. 2014 yılında yayımlanan Figüran adlı sinema filminde boy gösterdi. 2015 yılında Kiralık Aşk adlı dizide Eymen karakterini, 2017 yılında yayımlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide ise Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında ise Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini oynadı. 2020 yılında Survivor yarışmasına katıldı ve ikinci olarak bitirdi. 2022'de ise Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmektedir.