Cadde Survivor Bora kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2022 Bora Edin eşi kim, boyu kaç?

Survivor Bora kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2022 Bora Edin eşi kim, boyu kaç?

08.03.2022 - 23:28 | Son Güncellenme:

Bora Edin, Survivor 2022 All Star yarışmasında yer alan isimler arasında. Yarışmada ünlüler ile birlikte parkura çıkıyor. Survivor Bora, bir dönem yurt dışında yaşadı ve eğitim gördü. 2019 Survivor ile tanındı. Peki, Survivor Bora Edin kim?

Survivor Bora kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor 2022 Bora Edin eşi kim, boyu kaç

Survivor Bora, 1984 yılında doğdu. Eğitimini Malta'da gördü.CrossFit eğitmenliği yapan yarışamcı evli ve bir çocuk babasıdır. Survivor 2022'ye yedeklerden katıldı. İşte, Bora Edin hakkında...

Haberin Devamı

SURVİVOR BORA KİMDİR?

Edin, 23 Mart 1984 tarihinde dünyaya geldi. 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.