Cadde SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, DÜN KİM KAZANDI (30 Nisan)? Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı, hangisi isim yazıldı, eleme adayları kimler?

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, DÜN KİM KAZANDI (30 Nisan)? Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı, hangisi isim yazıldı, eleme adayları kimler?

01.05.2022 - 10:56 | Son Güncellenme:

Survivor eleme adayı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Survivor'a en son veda eden isim Gökhan Keser olmuştu. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetti ve eleme adayı olarak Evrim'i belirlediler. Yeni bölümde ise dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, DÜN KİM KAZANDI (30 Nisan) Survivorda dokunulmazlığı kim aldı, hangisi isim yazıldı, eleme adayları kimler

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda mücadele ettiler. Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyinde eleme adayını oylama ile belirledi. Peki 30 nisan Surivvor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti 2022?

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu tamamlandı. İlk turda kadınların yarışını kazanan takım Gönüllüler oldu. İkinci turda erkekleler yarışını da Gönüllüler takı kazanması ile dokunulmazlığı alan ekip Gönüllüler takımı oldu.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde ikinci eleme adayını belirlediler. İkinci eleme adayı Barış oldu. İlk eleme adayı ise Evrim olmuştu.

Yazarlar