Cadde Nagihan gözyaşlarını tutamadı! 'Sabrımın son noktasındayım'

Nagihan gözyaşlarını tutamadı! 'Sabrımın son noktasındayım'

20.06.2022 - 07:20 | Son Güncellenme:

'Survivor 2022 All Star'da yarışmacıların bireysel olarak mücadeleleri devam ediyor. Adaya son veda eden isim olan Ogeday'ın ardından gönüllüler takımı iki kişi kaldı. Haftada üç defa düzenlenen dokunulmazlık oyununda ise yarışmacıların kıran kırana rekabeti nefes kesti. Hem oyun sırasında hem konseyde Nagihan ve Hikmet arasında tansiyon yükseldi. Peki, Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Nagihan gözyaşlarını tutamadı Sabrımın son noktasındayım

TV8'de Survivor heyecanı yaşanıyor. Finale çok az zaman kala yarışmacılar bireysel olarak parkura çıkıyor. Üst üste üç dokunulmazlık oyunu sonunda dört eleme adayı belirleniyor. Yarışmacılar, dokunulmazlık öncesi sıralama turlarına çıkıyor. Ardından dokunulmaz olmak ve Survivor All Star şampiyonluğu için bir haftayı daha geride bırakmak adına parkurda mücadele ediliyor. İşte, 19 Haziran akşamı Survivor yeni bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star yarışmasında son düzlükte, yarışmacılar büyük efor sarf ediyor. Adaya son veda eden Ogeday Girişken olmuştu. 19 Haziran Pazar akşamı 139'uncu bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da; Nisa ile Berkan'ın, Ogeday'ın ardından mücadele yemini akşama damga vurdu. İkili, dokunulmazlık parkuruna da büyük hırsla çıktı.

Nagihan gözyaşlarını tutamadı Sabrımın son noktasındayım

Dokunulmazlıkta haftanın lezzet ödülü de tavuk burger, patates kızartması, soğan halkası oldu. Kazanan ve beraberindeki 3 kişi ödülden faydalandı. Oyunda yarı finale yükselen Berkan - Nagihan ile Batuhan - Adem'le karşılaştı. Rakiplerini yenerek finale yükselen Nagihan ve Adem parkura çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan Adem oldu. Ödüle Adem ile birlikte; Nagihan, Ayşe, Batuhan gitti.

Haberin Devamı

"BENİ BU PİSKOLOJİDE YENEMEDİYSEN HİÇBİR ZAMAN YENEMEZSİN"

Oyuna kötü başlayan Nagihan, ilk olarak sunucu Murat Ceylan'a "Burada anlatmasan olur mu? Konsantrasyonum bozuluyor" diye seslendi. Ardından yavaş hareket eden Nagihan Karadere, sıralama oyununda yaklaşık 5 dakikada parkuru bitirdi. Sonrasında Ceylan'dan özür dileyen ve iyi olmadığını belirten Karadere, rakipleri Hikmet ve Berkan'ı yenerek finale çıktı.

Nagihan gözyaşlarını tutamadı Sabrımın son noktasındayım

Hikmet'i yendikten sonra "İşte bu kızım sana gelsin. Her şeye rağmen pes etmiyorum. Bütün mobbinglere rağmen" dedi. Hikmet ise rakibine "Adam gibi sevin, terbiyesizlik yapma" uyarısında bulundu. Bunun üzerine Nagihan, "Bir kadınla uğraşarak kendini buralara kadar getirdin. Tebriğini kabul etmiyorum. Hiçbir Survivor kadını bunu hak etmiyor. Ama seninle muhatap olmayacağım. Potada savaşacağız, finale odaklanıyorum" dedi.

Sonrasında Hikmet, "Beş dakika atış çalıştı, ondan sonra 'yendim' diyor" deyince Nagihan, "Yine yapıyorsun çirkefliğini. Kaybetmeyi kabullen. Beni bu psikolojide yenemediysen, hiçbir zaman yenemezsin" dedi.

NAGİHAN VE HİKMET YÜZLEŞMESİ: 'NASIL BAŞ EDECEĞİM?'

Eleme konseyi ardından adalarında yaşananları değerlendiren yarışmacılardan Nagihan ile Hikmet arasında tartışma yaşandı. Hikmet Nagihan'a, söylediği bir söz üzerinden yüklenmeye çalışınca Nagihan ise kurduğu cümlenin, bahsettiği şekilde olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Hikmet, ''Ogeday gitti sıra sende' dedin'' diyerek Nagihan ile tartışmaya başladı ve başarılı kadın yarışmacı ise ''Yalan konuşuyorsun! Önce Berkan gider dedim'' şeklinde duruma açıklık getirmeye çalıştı. Ardından tartışma sırasında Nagihan, şahit olarak Ayşe'yi olaya dahil etti ve ''Ben nasıl bu adamla baş edeceğim'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Nagihan gözyaşlarını tutamadı Sabrımın son noktasındayım

Sözlerinin devamında ''Buradan çıktıktan sonra ciddi bir tedaviye ihtiyacım olacak. Survivor'a geldim dedim benim sınavım Hikmet'miş, Survivor değilmiş.'' şeklinde konuştu. Nagihan, Hikmet ile yaşadığı gerginlik hakkında şunları söyledi:

Çok kötü bir gün geçirdim. Sinirlerim gerçekten çok bozuk. Kendimi tutmaya çalışıyorum. Normal bir insan değil Hikmet. Kendi cezamı kendim kesmişim onunla aynı platforma gelerek. İnsanlıktan çıkmış insan diyebilirim. Sabrımın son noktasındayım. Tükendim, bittim. Çok üzgünüm Acun Bey. Geldiğime geleceğime çok pişman oldum. Nereden geldiğini unutmayacaksın. Ağzından çıkan her şeyi her dakika inkar ettiği için hiçbir şey konuşamadım. Her şey kazanmak değil. Bu kadar insanların ayağını kaydırarak, günahına girerek hak etmediğin kupa mı, dörtlü koltuk mu, hak et!

Söz alan Hikmet ise ''Ben adaya gidiyorum, adadan yarışa geliyorum. Kimseye kötü sözüm yok. Nagihan'a kötü kırıcı söz söylemedim'' dedi.

OGEDAY'IN VEDASI SONRASI NİSA'DAN AÇIKLAMA!

Nisa, Ogeday'ın vedasının ardından ''Beklemediğim bir an. Son iki gönüllü olarak onun yerine de savaşı vermeye hazırız. Gerçekten ikimiz için de yeri farklıydı Ogeday'ın. Onun olmadığını biliyoruz, kalbimizde hala var. Burada olmadığını asla hissettirmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Nagihan gözyaşlarını tutamadı Sabrımın son noktasındayım

Haberin Devamı

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI

Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan Adem, karşı takımda mücadele vermiş olan Berkan'ın ismini ilk gitme aday olarak söyledi.