Cadde DÜN AKŞAM SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

DÜN AKŞAM SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

04.05.2022 - 13:50 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir kişi adaya veda etti. İzleyiciler ise Survivor kim elendi sorusuna cevap aramaya başladı. Mavi ve Kırmızı takımın dokunulmazlık oyunu mücadeleleri ardından eleme potasına Evrim, Barış, Ayşe ve Sude girdi. Peki Survivor'da kim elendi, hangi yarışmacı gitti?

DÜN AKŞAM SURVİVORDAN KİM ELENDİ SURVİVORDA ADAYA KİM VEDA ETTİ

Survivor'da ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu mücadelesi için kıyasıya yarış devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen bölümde adadan bir kişi elendi. Bir hafta içinde oynanan oyunlar sonucunda toplam 4 kişi eleme potasına seçiliyor. Aralarından ise bir kişi gidiyor. PEki bu hafta Evrim, Barış, Ayşe ve Sude potasından hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor kim elendi?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Hafta boyunca gerçekleştirilen dört dokunulmazlık oyununun üçünü gönüllüler, birini ise ünlüler kazanmıştı. Yokluk adasına giden eleme adayları da; Evrim, Barış, Ayşe ve Sude oldu. Adaya veda eden isim ise Barış oldu.

Barış veda etmeden önce, " Bugün hissetmiştim ama kimseye söylememiştim. Yaptığım hata affedilebilecek bir hata değildi ve burası bu hatayı kaldırabilecek bir yer değil. Burada performans çok önemli çünkü performansım olmadan potalardan çıkmak da zaten beni üzüyordu." dedi.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

DÜN AKŞAM SURVİVORDAN KİM ELENDİ SURVİVORDA ADAYA KİM VEDA ETTİ

Survivor 2022’de ünlüler takımında yarışan Barış Murat Yağcı 1991 doğumlu. İzmirli olan Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezunu. İkinci kez üniversiteye başlayan ünlü isim Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitim alıyor.

Haberin Devamı

Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamış, sakatlandıktan sonra bırakmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına birinci olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler arasında Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar bulunuyor.