Cadde Büyük ödül için kıyasıya rekabet! Evrim çıldırdı

Büyük ödül için kıyasıya rekabet! Evrim çıldırdı

09.05.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın ödülü açıkladığı oyunda Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya rekabet ediyor. Survivor'da iki yarışmacı sakatlık nedeniyle talihsiz bir şekilde veda etmişti. Bu hafta elemenin olmayacağı fakat eleme adayların olacağı yarışmada Evrim, hem Anıl hem de Nagihan ile çok sert tartışma yaşadı.

Büyük ödül için kıyasıya rekabet Evrim çıldırdı

TV8'in en çok izlenen ve sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da yeni bir ödül oyunu heyecanı ekrana geldi. İki takım da tüm enerjileri ile parkurda fırtınalar estirdi. Üç dokunulmazlığın ardından eleme potasına isim gönderen gönüllüler olmuştu. Gergin oyunların akabinde ödül için yarışmacılar karşı karşıya geldi. İşte, Survivor'da kazanan takım...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2022 yarışmasında uzun süredir görülmemiş büyük ödül için takımlar kıran kırana yarıştı. Uzun bir aradan sonra Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen oyunun ödülü ise Hull City maçı. Kazanan takım, jetlerle adadan alınacak, İngiltere'ye götürülecek. Yarışmacılar seyahatleri boyunca da kendilerine verilen telefonla ödülü kaydedebilecekler.

Büyük ödül için kıyasıya rekabet Evrim çıldırdı

ÖDÜL OYUNU İKİ GÜN OYNANACAK

Ilıcalı, ödül oyununun bugün ve yarın, yani toplamda iki gün yapılacağını duyurdu. Oyunu iki kez kazanan ödüle gidecek. Takımlar berabere kalırsa final oyununa çıkacak. 8 Mayıs Survivor ödül oyununun ilk turunun kazananı gönüllüler oldu. Oyunun ikinci turu ise bugün gerçekleşecek.

EVRİM ÇILDIRDI

Haberin Devamı

Oyun sırasında gerilimli anlar da yaşandı. Evrim, Sude ile çıktığı oyunu kaybetti. Bunun üzerine Hikmet'in Sude'yi kast ederek "Bozuk saat de arada doğruyu gösterir" demesi Anıl'ı kızdırdı. Anıl, "Evrim gibi mi?" diyerek Hikmet'e karşılık verince; Evrim karşı karşıya geldi.

Sert çıkan Evrim, ''Sen bugün beni küçümseyerek bittin Anıl. Ben bugünü ne unuturum ne de unuttururum. Sen bugün kaybettin Anıl'' dedi. Karşılığında Anıl ile Sude, Evrim'e sert yanıt verdi. Arkadaşlarının yanına dönen Evrim'e en büyük tepkiyi ise Nagihan gösterdi.

Nagihan Karadere,  Evrim'e ''Sana sakin ol diyorum. Sus, tansiyon yükseltmek yok '' şeklinde sesini yükselti. Gerilimin tırmandığı anda takım arkadaşları Nagihan ve Evrim'i zor sakinleştirdi.

Büyük ödül için kıyasıya rekabet Evrim çıldırdı

Ayşe ise Nagihan'a karşı kaybettiği oyunun ardından Nagihan'ın kollarının güçlü olduğuna dair takım arkadaşlarıyla konuşma yaptı. Nagihan ise ''Bir kurtulun kaslarımdan. Siz de çalışın siz de yapın'' diyerek tepki gösterdi.

MİNİ OYUN KAZANANI

Eğlenceli bir paintball oyunu oynayacak ve barbekü keyfi yaşayacaklar. Oyun ise tamamen hafıza ile ilgili. Karşılarına çıkan görselleri en çok doğru bilen oyunun kazananı oluyordu ve oyunun kazanan ise ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takım gönüllüler olmuştu. Bunun ardından Evrim, Nisa ve Berkan; eleme adayı olarak potaya girmişti. Ancak üst üste mecburi vedaların ardından Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaşanacak değişikliği de duyurmuştu. Merve ve Parviz'in vedaları ile bu hafta ve önümüzdeki hafta üç dokunulmazlık yapılacağını, bu hafta ise eleme olmayacağını belirtmişti.

Büyük ödül için kıyasıya rekabet Evrim çıldırdı