Cadde Survivor'a veda eden isim belli oldu! 'Elimden gelen her şeyi yaptım'

Survivor'a veda eden isim belli oldu! 'Elimden gelen her şeyi yaptım'

25.05.2022 - 18:11 | Son Güncellenme:

Survivor All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler belirlenen eleme adayları ardından haftanın ilk ödül oyununda karşı karşıya geldi. İki takım yarışmacıları eleme öncesi büyük ödüle çıktı. Dört eleme adayı arasından bir isim, çıktığı ikinci potadan adaya veda etti.

Survivora veda eden isim belli oldu Elimden gelen her şeyi yaptım

TV8'in sevilen ve çok izlenen yarışma programı Survivor 2022'de takımlar ödül oyununa çıktı. Kırmızı ve mavi takım, nefes kesen mücadele sonunda ada konseyinde bir isme veda etti. Yarışmacılar, haftanın ilk ödül yarışında parkurda fırtınalar estirdi. İşte, Survivor'da ödül oyununu kazanan takım...

Haberin Devamı

ZOR ENGELLİ PARKUR

Haftanın ilk ödül oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları parkura çıktı. Ada şartlarında büyük önem taşıyan zorlu engellerin yer aldığı parkurda Nagihan ve Nisa'nın atışı ile gönüllüler takımı ödül oyununa 2-0 önde başladı. Evrim ise sakatlığından dolayı oyuna katılamadı. Kadınlar yarışında arka arkaya sayı alan gönüllüler takımı ilk turu Nisa'nın atışı ile 8-4 önde bitirdi.

Survivora veda eden isim belli oldu Elimden gelen her şeyi yaptım

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Son turda ise bu kez erkek yarışmacılar sahaya geldi. Oyunun kaderini belirleyecek olan ödül oyununda erkekler kazanmak için adeta canını dişine taktı. Berkan ve Hikmet'in sayıları ile gönüllüler takımı erkekler mücadelesine de önde başlayarak avantaj elde etti. 

Son oyunda Ogeday'ın Anıl'a karşı aldığı sayı sonrası gönüllüler takımı erkekler karşılaşmasını da 8-5 galip bitirdi. Böylece gönüllüler takımı 2-0 ödül oyununun kazananı oldu. Ünlüler takımı ise kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Survivora veda eden isim belli oldu Elimden gelen her şeyi yaptım

Haberin Devamı

İŞTE ÖDÜL...

Oyunun ödülü kapsamında kazanan yarışmacılar pırpır uçakla Punta Cana'daki su parkına gitti. Eğlenceli anların ardından lüks bir villada akşam yemeği kazanan takım, villada konakladı. Yemek menüsünde ise; kuşbalı eti patlıcan beğendi, pirinç pilavı, sütlü irmik tatlısı yer aldı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Heyecanlı ve duygu dolu anların yaşandığı haftanın elemesinde, eleme adayları olan Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude SMS sonuçları açıklandı.

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor All Star'dan elenen yarışmacının Sude olduğunu duyurdu. Survivor 2022 olma rüyasına veda eden isim Sude duygusal anlar yaşayarak son kez duygularını dile getirdi.

Survivora veda eden isim belli oldu Elimden gelen her şeyi yaptım

"HİSSETTİM"

Gönüllüler takımı kadrosunda Survivor macerasına başlayıp daha sonra ünlüler takımına geçen Sude Burcu, "Hissettim. Aslında daha kaybettiğimiz oyunda bunu hissettim. Çok değer verdiğim bir bileklik koptu ve dedim ki Sude gidiyorsun... Elimden gelen her şeyi yaptım. Burayı sizi ekibinizi çok seviyorum. Şuna mutlu oluyorum hiçbir arkadaşımın kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Kendimi olduğu gibi ifade etmeye çalıştım. Son bir ayda buranın tadını çıkarmalarını diliyorum. Ben elimden geleni yaptım. Dışarıda çok güzel bir ailem var ama dediğim gibi çok üzgünüm. 1 ay sonra görüşeceğiz umarım" dedi.

Haberin Devamı

Survivora veda eden isim belli oldu Elimden gelen her şeyi yaptım

SEDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDI

Survivor'da ilk defa eleme potasına giren ve geçtiğimiz hafta elenen Seda veda konuşmasında "Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema'yı burada bırakacak olmak çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok" dedi.

Acun Ilıcalı ise, "Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Survivora veda eden isim belli oldu Elimden gelen her şeyi yaptım

Dominik hayallerini noktalayan Seda, konseyden ayrılmak üzereyken kardeşi Sema koşarak sarıldı. İkiz kardeşler gözyaşları içinde birbirlerine veda ederken, takım arkadaşlarını da duygulandırdı.