Cadde Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum!

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum!

14.02.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

Çektiği yemek videolarıyla Türkiye'ye kendini sevdiren Taha Duymaz, deprem felaketinde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri, sekiz katlı bir binanın zemin katında ailesiyle depreme yakalanan fenomene dokuz gündür ulaşmaya çalışıyor. Afet bölgesine geç gitmekle eleştirilen Taha'nın ablası Semiha Duymaz, 'kardeşi öldü, saklıyor' ve 'sosyal medyada takipçi toplamak için prim yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Kısıtlı imkanlarla köy evinde çektiği yemek tarifi videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'ın da kardeşleri Melek ve Umut, eniştesi ve halası ile günlerdir göçük altında olduğu biliniyor. 20 yaşındaki sosyal medya fenomeni için sevenleri seferber olmuş durumda.

Haberin Devamı

"SAÇMA SAPAN HABERLER YAPMAYIN"

Taha için mücadele eden isimlerden CZN Burak, dün enkaz önünde bir video paylaşıp, kamerayı Duymaz'ın kardeşlerine çevirdi. "Saçma sapan haberler yapmayın, acımızı yaşayamıyoruz diyen kardeşler, "Duanıza ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu.

Taha Duymazın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum

"ALLAH İÇİN SUSUN ARTIK"

Instagram'da yaptığı paylaşımda kardeşi Taha ve ailesinin göçük altında kaldığını duyuran Semiha Duymaz, gözyaşları içinde yardım istemesine rağmen enkazın olduğu bölgeye geç gitmekle eleştirildi. Sosyal medya hesabını da takipçi kazanmak için kullandığı yorumları yapılan abla Duymaz, hakkında ortaya atılan "Taha hayatını kaybetti ama gerçek saklanıyor' iddiasına cevap verdi.

Arkadaşlar bu hesap kardeşimi gerçekten yürekten sevenler için, bu süreçte sevenlerine haber vermek için açık. Ben bu kötü konuşan, yorum yapan insanlara sesleniyorum. Acımız çok, bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip, oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak çok kolay. Tek dileğim Allah size yaşatmasın. Taha, Melek, Umut, halam, eniştem benim kanlarım, canlarım. Yeni fenomen olmadı sonuçta. İsteseydim ilk baştan prim yapar, takipçi yükseltirdim kardeşimin arkasından. Lütfen Allah için susun artık ve biz de kardeşimize kavuşalım.

Taha Duymazın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum

"SİZ BU ACIYI HİSSEDEMEZSİNİZ"

Haberin Devamı

Bu zamana kadar sustum. Acımı sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden yaşayamıyorum. Kardeşlerim, halam, eniştem enkaz altında. Ben yabancı değilim; canlarım, kanlarım, hayatlarım onlar. Hâlâ bekliyoruz. Geldim geleli sadece bir kere annemi görmeye gittim. Burada her çıkan cesede, onlardır diye ölü ya da diri bir umutla bakmaktan psikolojimi anlayamazsınız. Siz bu duyguyu, bu acıyı hissedemezsiniz. Bu boş konuşan, 'saklıyor' diyen, 'prim yapıyor' diyen insanlar Allah size yaşatmasın dilerim.

Taha Duymazın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum

"ÇALMAYA ÇALIŞAN KİMSE ALSIN BAŞINA"

Öte yandan Semiha Duymaz, "Instagram'a giriş yaparken sorun yaşadığınızı duyduğumuz için üzgünüz. Şifrenizi unuttuğunuzu bildiren bir mesaj aldık. Şifrenizi yenileyebilirsiniz" uyarısı üzerine, "Bu arada Instagram falan umurumda değil. Çalmaya çalışan kimse alsın başına" sözleriyle tepki gösterdi.

Taha Duymazın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum

ABLASI 'ÖLDÜ' İDDİALARINI YALANLADI

Semiha Duymaz, geçtiğimiz cumartesi günü sosyal medyada yayılan "öldü" haberlerine yanıt vermiş, "Lütfen bu durumda haber almadan saçma sapan paylaşımlar yapmayın. Ben inanıyorum, kardeşlerim çok güçlü ve sağ salim çıkacaklar inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

Taha Duymazın ablası Semiha Duymaz isyan etti: Gereksiz insanlar yüzünden acımı yaşayamıyorum