Cadde 'Taksim'e sığamadım! Kimseye çaktırmadan ağladım'

'Taksim'e sığamadım! Kimseye çaktırmadan ağladım'

31.08.2023 - 11:57 | Son Güncellenme:

Oyuncu Derya Şensoy ile Müjgan Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren babaları Ferhan Şensoy'u ikinci ölüm yıl dönümünde andılar. Usta tiyatrocu ile yer aldığı siyah beyaz kareyi yayınlayan Derya Şensoy, duygusal bir yazı kaleme aldı.

Taksime sığamadım Kimseye çaktırmadan ağladım

Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Ferhan Şensoy, Haziran 2021'de anjiyo geçirmiş, ardından anjiyoya bağlı olarak gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. 70 yaşındaki sanatçı, anjiyodan iki ay sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayata veda etmişti.

Haberin Devamı

Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralan Ferhan Şensoy'un eski eşi Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy, babalarını ölüm yıl dönümünde sosyal medya paylaşımlarıyla andı.

Taksime sığamadım Kimseye çaktırmadan ağladım

"ÇOK ÖZLÜYORUM ÇOK"

Müjgan Ferhan Şensoy, iki yıl önce vefat eden babasının fotoğrafına, "İki sene nasıl geçti, hem çok yavaş hem çok hızlı. Hala duygularımı paylaşmakta zorlanıyorum. Çok özlüyorum çok. Ünye’deyiz, bana bakıyorsun bu fotoğrafta, analog makinamla denemeler yapıyorum, en sevdiğim fotoğraflarından biri olacağını bilmeden" notunu düştü.

Taksime sığamadım Kimseye çaktırmadan ağladım

"SENİ ÇOK SEVİYORUM BABACIĞIM"

Babasının izinden gidip oyunculuğu seçen Derya Şensoy ise yaşadığı tarifsiz acıyı duygu yüklü bir mesaj ile paylaştı.

Haberin Devamı

Demin Feruş yolladı bu fotoğrafı baba, 'Babam ve Daduş' yazmış. Eve, sokaklara, İstiklal Caddesi’ne, hatta koskocaman Taksim’e sığamadım. Koşaradım yürüdüm. Kimseye çaktırmadan ağladım, bazı insanlar çaktı. Balo Sokak'a döndüm, istemsizce. Tiyatromuzda temizlik vardı, yarın yine sahnen var. Üç oyun birden! İlker çıkmamış, son kontrolleri yapıyor. O kitleyecek bu akşam. Mustafa ve Ender demin çıkmış yakalayamadım. Erdinç Abi ve Işıldaklar biraz daha erken çıkmışlar, Erdinç Abi hepimizden önce gidiyor mezarlığa 31 Ağustos’larda. Seni çok özledik! Kalbimin en içindesin, her gün. Fuaye, salon, alt kulis çok sessiz sensiz her yer Ses Tiyatrosu’nda!

Taksime sığamadım Kimseye çaktırmadan ağladım

Derya Şensoy, "Kulağımda hep çınlıyor sesin. Doğruyu ve yolumu hala hep kalbimdeki sesinle bulmaya devam ediyorum. Seni çok ama çok seviyorum babacığım" ifadelerini kullandı.