Cadde Tarkan: Bu fotoğrafları bilirsiniz

Tarkan: Bu fotoğrafları bilirsiniz

05.11.2021 - 10:54 | Son Güncellenme:

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Tarkan Tevetoğlu, son paylaşımıyla dikkat çekti. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı, yıllar önce New York Moda Haftası'nda çekilen fotoğraflarını gözler önüne serdi.

Tarkan: Bu fotoğrafları bilirsiniz

Pandemi nedeniyle sahnelere ara veren ve yaşamını Almanya'da sürdüren Tarkan, geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Türkiye'ye gelmişti. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle etkileşim halinde olan ünlü şarkıcı, bu kez takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Haberin Devamı

"TENTEN İMAJI"
Tarkan katıldığı bir moda haftasında çekilen fotoğraflarını yayınladı. Megastar, gönderisine, "Bilirsiniz bu fotoğrafları... 'Tenten' imajıyla New York Moda Haftası'nda bir defileye gitmiştim." notunu düştü.

Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa sürede takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Tarkan: Bu fotoğrafları bilirsiniz

"TAVATAR"
Birkaç gün önce 'Avatar' filmi için hazırlanan filtre ile bir video çeken ünlü şarkıcı, gönderisine "Tavatar. Fazla kaptırmış olabilirim ama 2022’de vizyona girecek olan 'Avatar 2’yi gerçekten iple çekiyorum" notunu düşmüştü.

Megastar'ı bu halde gören hayranları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir çocuk babası Tarkan'a 'Biz de senin albümünü bekliyoruz , Avatar’dan daha önemli bizim için', 'Tarkan olduğun için ne yapsan yakışıyor…mecbur beğeneceğiz', 'Sana her şey yakışıyor', 'Adam avatar olunca bile karizmatik' gibi yorumlar geldi.

Tarkan: Bu fotoğrafları bilirsiniz

Haberin Devamı

"ROMANTİK OLMAZSAM OLMAZ!"
Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu ile objektif karşısına geçen 49 yaşındaki şarkıcı, bu karesinde, "Bir yanımda can Pınar'ım, öte yanımda eşsiz İstanbul Boğazı... Dün gece benden daha bahtiyarı yoktu. Ee bir aşk adamı olarak arada romantik olmazsam olmaz!" ifadelerini kullanmıştı.

Tarkan: Bu fotoğrafları bilirsiniz