Cadde Tayfun Duygulu'nun dişçi korkusu!

Tayfun Duygulu'nun dişçi korkusu!

27.02.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Dişçi fobisi olan şarkıcı Tayfun Duygulu, uzun süredir ertelediği diş tedavisini eşi Bella’nın desteğiyle yenmeye çalıştı. Duygulu'nun, stresini azaltmak için eşi Bella'nın elini sıkıca tuttuğu görüldü.

Tayfun Duygulunun dişçi korkusu

Tayfun Duygulu, 1996 yılında usta sanatçı Kayahan'ın kızı, 1995 Türkiye 3. güzeli Beste Açar ile hayatını birleştimişti. Duygulu, kısa süren evliliğinin ardından bir dönem modellik yapan Tuğçe Kepekçi ile nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Sanatçının bu ilişkiden iki erkek çocuğu dünyaya gelmişti. 2018'de Kepekçi'den boşanan müzisyen, 2020'de mimar Bella Duygulu ile mutluluğa 'evet' demişti.

Tayfun Duygulunun dişçi korkusu

"EŞİMLE KUTLAMAK ÇOK MUTLU ETTİ"

Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu, bu yıl Sevgililer Günü'nü Etiler Ajda’da romantik bir geceyle kutlamıştı. Her yıl sahnede geçiren Tayfun Duygulu, bu kez eşiyle baş başa bir kutlama gerçekleştirmişti. Duygulu, "14 Şubat'ta hep sahnede olmanın ardından, bu kez eşimle kutlamak beni çok mutlu etti" demişti.

Tayfun Duygulunun dişçi korkusu

DİŞÇİ KORKUSUNU YENMEYE ÇALIŞTI

Dişçi fobisi olan Tayfun Duygulu, uzun süredir ertelediği diş tedavisi için eşi Bella’nın desteğiyle ilk adımı attı. 90'ların unutulmaz isimlerinden Duygulu, dişçi koltuğunda eşinin elini sıkıca tutarak korkularını yenmeye çalıştı.

Tayfun Duygulunun dişçi korkusu

Haberin Devamı

EŞİNİN ELİNİ SIKICA TUTTU

Doktoru, şarkıcının korkusunu yenmesi için özel bir tedavi programı uyguladı. Tedavi öncesinde Duygulu ile sohbet eden diş hekimi, şarkıcının endişelerini yatıştırdı. Bella Duygulu da sürecin her anında yanında olarak sanatçıya destek oldu. Tayfun Duygulu'nun, stresini azaltmak için eşi Bella'nın elini sıkıca tuttuğu görüldü.