Cadde Teoman: Tembellik kariyeri yapmaya karar verdim!

Teoman: Tembellik kariyeri yapmaya karar verdim!

30.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Bir süredir yalnızca konser veren Teoman, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirmeyen ünlü isim, "Kendimi yarı emekli sayıyorum" diyerek kariyer planlamasından bahsetti. Geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Şebnem Ferah için "Yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız" açıklamasını yapan ünlü şarkıcı, bu sözlerine de açıklık getirdi. İşte detaylar...

Teoman: Tembellik kariyeri yapmaya karar verdim

MESUT YILMAZ/MİLLİYET
Rock müziğinin başarılı isimlerinden Teoman, geçtiğimiz haftalarda bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isim, "Yeni şarkı çalışmaları var mı?" sorusuna, "Öyle bir planım şu anda yok. Sadece konser veriyorum o kadar. Şu anda başka bir şey yapmak istemiyorum" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

KONSERLERE KISA BİR ARA VERDİ

Önceki gün de Bebek’te objektiflere yansıyan ve muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan Teoman, “Her şey yolunda, çok güzel. Konserlere kısa bir ara verdik. Ekim ayında yoğun bir şekilde çalışacağız. Oyunculuk değil ama bir iki filme müzik yaptım, küçük küçük işler yapıyorum aslında" dedi.

Teoman: Tembellik kariyeri yapmaya karar verdim

"ÇOK FAZLA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM"

"Çocuklar ben genelde boş boş dolaşıyorum" diyen ünlü şarkıcı, kariyer planıyla alakalı; "Eskisi gibi çalışkan değilim. Ara ara konser veriyorum sadece. Artık ben kendime bir tembellik kariyeri yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum ve kendimi yarı emekli sayıyorum" ifadelerini kullandı.

54 yaşındaki Teoman Yakupoğlu, "Gündelik hayatımda da pek birşey yaptığım yok. Spor yapıyorum ,erken yatıp erken kalkıyorum"  şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ŞEBNEM FERAH AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Şebnem Ferah için “Her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye”  diyen Teoman, bu sözlerine de açıklık getirdi.

Ünlü rockçı, "Artık evlilik içinde yaşlandım, evlenmem artık. Şebnem Ferah benim çok yakın arkadaşım. Çok eskiden aramızda şaka amaçlı öyle bir diyalog geçmişti, durum bu. Kendinize iyi bakın arkadaşlar" diyerek yoluna devam etti.

Teoman: Tembellik kariyeri yapmaya karar verdim

"BERABER BÜYÜDÜK"

Öte yandan Şebnem Ferah da Teoman’la olan dostluğu için yıllar önce verdiği röportajda, “Neredeyse beraber büyüdük. Aramızdaki dostluk zaman zaman farklı algılanmış olabilir. Biz de farklı duygular hissetmiş olabiliriz birbirimize. Şu an arkadaşız. Ama geçmişte ne olduğu, ya da gelecekte neler olacağı konusundaki düşüncelerimiz bize özel” demişti.