Cadde Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor!

Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor!

13.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Dilan Çiçek Deniz ile ayrılık kararı alarak daha sonrasında da Türkiye'de kalan ve birçok çapkınlık turunda gazetecilere yakalanan yönetmen Thor Saevarsson, önceki akşam yine gecelerdeydi. Yemek yedikleri mekan çıkışında gazetecileri fark edince arkasını dönerek kaçan Thor, kız arkadaşını tek bıraktı.

Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor

Thor Saevarsson, geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Hayranları ise oyuncunun tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

Haberin Devamı

Ancak geçtiğimiz yıl kasım ayında, Dilan Çiçek Deniz'in evlenmeye hazırlandığı Thor Saevarsson’dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı öne sürülmüştü.

Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor

GİZEMLİ ARKADAŞIYLA BEBEK'TE 

Ayrılık sonrası birçok çapkınlık turunda gazetecilere yakalanan yönetmen Thor Saevarsson, önceki akşam yine gecelerdeydi. Birlikte bir mekandan çıktığı sevgilisiyle Bebek’teki bir kafede yemek yiyen Saevarsson, yemeğin ardından hesabı öderken sevgilisi ile öpüştü. O esnada gazetecileri fark etmeyen yönetmen, dışarı çıktıklarında ise gazetecilerden kaçtı.

Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor

TEK BIRAKTI, KAÇTI

Yemek yedikleri mekan çıkışında gazetecileri fark edince arkasını dönerek kaçan Thor, kız arkadaşını tek bıraktı. Reklamcı olduğunu söyleyen sevgilisi ise suratını gizlemeye çalışarak bir apartman kapısının önünde saklandı.

Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor

Haberin Devamı

"LÜTFEN ZORA SOKMAYIN BENİ"

Gazetecilerin gitmemesiyle yanlarına konuşmak için gitmeye karar veren hanımefendi, gazetecilere, "Biz arkadaşız. Lütfen zora sokmayın beni. Ben reklam işi yapıyorum. Sizler gibi sektörün içinden birisiyim. İşinizi yapmak istiyorsunuz ama benim ailem mütevazı bir aile. Öpüştük ya da öpüşmedik. Lütfen!" diyerek ricada bulundu. Sevgilisini yalnız bırakan Thor ise koşarak oradan uzaklaştı ve gözlerden kayboldu.

Thor Saevarsson çapkınlığa devam ediyor