Cadde Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz!

Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz!

11.10.2023 - 07:06 | Son Güncellenme:

Almeda Abazi ile 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturan ve iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar vererek ailesiyle birlikte Arnavutluk'a taşınmıştı. Artık iki ülkede de evi olduğunu söyleyen oyuncu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, son zamanlarda oyuncular arasında tartışma konusu olan setlerin yoğun geçmesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz

2008'de düzenlenen Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, üç yıllık birlikteliklerini 2017'de evlilikle taçlandırmışlardı. 2019'da Efehan adını verdikleri çocuklarının doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift, 2021'de kızları Alina'yı kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

RADİKAL KARAR

Ünlü çift, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden sonra radikal bir karara imza atmıştı. Sayışman, eşi Almeda Abazi'nin depremden korkması nedeniyle çocuklarıyla birlikte Arnavutluk'a taşınmıştı.

Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz

"ARTIK İKİ ÜLKEDE EVİM VAR"

Ancak tamamen Arnavutluk'a yerleşmediğini belirten Sayışman, şu ifadeleri kullanmıştı:

Yılın altı ayı burada diğer yarısında ise ülkemde olacağım. Zaten uçakla Antalya'dan daha yakın. Hiç taşınmamışım gibi beni sık sık göreceksiniz. İstanbul'daki evimizi zaten kapatmadım. Ülkemizde de yaşayacağız. Artık iki ülkede evim var.

"SEKTÖRÜN BİR TARAFINDA MUTLAKA OLURUM"

Tolgahan Sayışman önceki gün Etiler'de bir klinikten çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan oyuncu, "Sektörün bir tarafında mutlaka olurum. Bazen yapımcı olurum, bazen oyuncu olurum, bazen de ticarete atılırım" dedi.

Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz

Saçlarını yeni bir iş için kısalttığını söyleyen oyuncu "Almeda kısa saçı bana daha çok yakıştırdığı için çok mutlu oldu" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz

Çocukların iyi olduğunu söyleyen Sayışman, "Bol bol bağrışıyorlar, oyun oynuyorlar, uyutmuyorlar... Şaka bir yana onlarla olmak ve yaşamak çok güzel" ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman: İş olsun da Allah çektirsin deriz

"ŞÜKÜRSÜZLÜK OLARAK ALGILANMASIN"

Son zamanlarda oyuncular arasında tartışma konusu olan setlerin yoğun geçmesiyle ilgili düşünceleri sorulan Sayışman, şöyle cevap verdi:

Televizyonda çalışıyorsanız hayatınızın çok ciddi bir bölümünü setlere harcıyorsunuz. Ben bu yüzden yapımcılığa geçtim. Benim de çok daraldığım zaman oldu ama bu şükürsüzlük ya da şikayet olarak algılanmasın. Oyuncular arasında bir söz vardır 'İş olsun da Allah çektirsin' deriz.