Cadde Trend raporu

Trend raporu

02.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Trend raporu

Tiffany ışıltısı Fendi’de

Haberin Devamı

Trend raporu

Fendi’nin moda sahnesine adını hiç silinmemek üzere yazdıran ikonik çantası Baguette modeli 25’inci yaşını kutluyor. Söz konusu böylesine uzun yıllardır bilinen bir moda parçası ve mücevher dünyasının vazgeçilmez markası olunca da, ortaya her detayıyla göz alıcı olan bir parça çıkıyor. ‘Tiffany&Co. x Fendi’ kapsül koleksiyonu, pürüzsüz timsah derisi veya ipek satenden orta boy bir Baguette ve gümüş zincir saplı pürüzsüz deri veya ipek satenden nano boyutta bir Baguette içeriyor. Fransızların baget ekmeklerinden ilham alınarak, 25 yıl önce tasarlanan Baguette’in Tiffany dokunuşunda ise en öne çıkan kesinlikle Tiffany’nin meşhur mavi rengi!

Uzayan paltolar

Trend raporu

Kış aylarının elegan duruşuyla dikkatleri üzerine toplayan uzun paltolar bu kışın olmazsa olmazı trendleri arasında! Tabii ki bu paltolar modaevlerinin kendilerine has dokunuşlarıyla yeni bir havaya bürünmüş. Abartılı bir büyüklüğe sahip düğmelerden tutun, fosforlu sarı gibi iddialı renk seçimlerine kadar uzanan bu dokunuşlar, yün kabanları sezonun en esnek ve her tarza uyabilecek parçalarından biri yapıyor. Tabii yünün sıcaklığı da kışın soğuğu için birebir. Hem stilinize renk katıp hem de rahat bir tarz oluşturabilirsiniz. Özellikle ‘oversize’ dediğimiz geniş kalıplar sizleri hem şık hem de spor bir havaya bürüyecek.

Haberin Devamı

Vazgeçilmez kurtarıcı: Beyaz gömlek

Trend raporu

Bazı kilit parçalar vardır, görüntünüzde onları kullanmanız inanılmaz ‘cool’ olmak için yeter de artar. Beyaz düz gömlekler ise bunların en başında geliyor. Kalıpların dışında tarzlarda da kombinleyebileceğiniz beyaz gömleklerinizle sadece doğaçlama yaparak da yepyeni stil adımlarını giyim alışkanlığınıza dahil edebilirsiniz. Eğer şık bir görünümse amacınız, stiletto ve şık takılardan yardım alabilirsiniz. Beyaz gömleğe parlak taşlı küpeler çok yakışacaktır. “Spor stilden vazgeçmem” diyenlerdenseniz; speaker ve beyzbol şapkası ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.